Samsung Galaxy Note 20 fiyat ve özellikleri nelerdir?

Türkiye’de milyonlarca vatandaş Samsung telefonları kullanıyor. Bu nedenle Samsung markasının çıkardığı telefonlar merak ediliyor. Bu nedenle Samsung Galaxy Note 20 araştırmalaları yapılıyor. Peki, Samsung Galaxy Note 20 fiyat ve özellikleri nelerdir? İşte cevabı…

2020 yılının en merak edilen telefonlarından biri olan Samsung Galaxy Note 20 için araştırmaları yapılıyor. Kırmızı ve beyaz renk seçenekleri ile Samsung, Galaxy Note 20 Türkiye’de bazı satış noktalarında 11 bin 899 TL’den satılıyor.

Samsung Galaxy Note 20 Özellikleri

Zarif ayrıntılar, olağanüstü renkler ve bir akıllı telefonun sahip olabileceği en dayanıklı cam olan Corning® Gorilla® Glass Victus™ ile minimal bir akıllı telefonda şimdiye kadar görülmüş en sağlam Gorilla Glass cam.1, 2 Her bir Galaxy Note20 ve Note20 Ultra, kusursuz bir bütünlük sağlayan bir S Pen ile birlikte gelmektedir.

EKRAN

Büyük oynamayı sevenler için iki farklı boy

İnce zevk sahipleri için her iki model de elinizle mükemmel uyum gösterecek şekilde tasarlandı. İster Galaxy Note20 için 6.7” ekranı, isterseniz Galaxy Note20 Ultra için 6.9” ekranı seçin.3 Her iki model de çalışmak ya da oyun oynamak için mükemmel genişlikte ekranı size sunar.

Dinamik AMOLED 2XGalaxy Note20 Ultra üzerinde 1500 nits, günışığında bile gerçek renklerin elde edilebilmesi için çok canlı ve parlak renkler sunar, gözleri yormaz.4

120Hzyenileme hızı5
Daha pürüzsüz geçişler ve hızlı dokunma tepkileri için normalden iki kat daha sık yenileme yapar. (Önceki Galaxy modellerine göre)

SAMSUNG NOTES İLE YAZI YAZMA

Tek dokunuşla gelişigüzel karalamalardan düzenli el yazısına

S Pen’in tek bir hareketi ile el yazınız doğrusal bir açıyla kendi kendini düzeltir, notlarınız okunaklı ve düzenli kalır. Üstelik yazılarınızı daha sonra kopyalayıp yapıştırabileceğiniz dijital metinlere dönüştürebilirsiniz. Notlarınızı PPT ya da Word dosyası olarak kaydedebilir ve kolayca paylaşabilirsiniz.

 

Galaxy Note20 ve Note20 Ultra uzun saatler dayanan pile ek olarak kutusunda, hızlı bir şekilde şarj etmenizi sağlayan 25 W Süper Hızlı Şarj Aleti ile gelir.18 Şarjınız azalsa bile bu durum uzun sürmez.

UZUN SAATLER YETEN AKILLI PİL GÜCÜ

Sabah doldurduğunuz pil, sizi uzun saatler taşır

Galaxy Note20 ve Note20 Ultra, günün koşturmasında ve gece eğlencesinde telefonunuzu kullanabilmeniz için enerjiyi verimli bir şekilde kullanan 4300mAh (standart) ve 4500mAh (standart) akıllı pillerle donatılmıştır.15, 16 Artık sadece dünya standartlarında bir teknolojiye değil, bu teknolojinin uzun saatler dayanması için gerekli olan güce de sahipsiniz.

SÜPER HIZLI ŞARJ

30 dakikada %50’den daha fazla PROFESYONEL DÜZEYDE VİDEO

Yüksek çözünürlüklü video kaydı elinizin altında (8K, 21:9, 24fps)
8K video mükemmel ayrıntılara sahip net görüntüler elde etmenizi, profesyonel düzeyde kontroller ise size gerçek zamanlı yaratıcı güç sunar, böylece kamera içinde düzenleme yapabilirsiniz. 120fps ile pürüzsüz görüntüler elde edin ya da videonuzu Bluetooth mikrofon ile seslerden izole edin. Videonuza son dokunuşları telefonunuzdan yapın.

Galaxy Note20 ve Note20 Ultra uzun saatler dayanan pile ek olarak kutusunda,

Exit mobile version