Samsung’tan flaş açıklama: Bu sene olmayacak!

Türkiye’de binlerce kişinin kullandığı Samsung telefonlar hakkında şirketten açıklama geldi. Dev teknoloji şirketi bu sene seriye yeni bir cihaz eklenemeyebileceğini bildirdi. Peki, Samsung bu sene neden yeni telefon çıkarmıyor? İşte merak edilen sorunun cevabı…

Önde gelen teknoloji şirketlerinden biri olan Samsung, Türkiye’deki Samsung sever kullanıcıları üzecek bir açıklama yaptı. Şirket bu sene Note serisi cihazlar için seriye yeni bir cihaz eklenemeyebileceğini duyurdu. Donanımhaber.com’un haberine göre, konu ile ilgili açıklamada bulunan Samsung’un mobil iletişim bölümü başkanı Koh Dong-jin yarı iletken arz ve talebinde ciddi bir dengesizlik olduğunu ve bu sebeple yaşanan sıkıntılardan dolayı seneye yeni bir Note tanıtımı yapmayı planladıklarını açıkladı.

Lansman zamanlaması değiştirilebilir

Söz konusu açıklamada, “Note serisi, iş portföyümüzde üst düzey bir model olarak konumlandırılmıştır. Bir yıl içinde iki amiral gemisi modelini tanıtmak külfetli olabilir, bu nedenle Note modelini bu yılın ikinci yarısında piyasaya sürmek zor olabilir. Note modelinin lansman zamanlaması değiştirilebilir ancak önümüzdeki yıl bir Note modelini tanıtmayı planlıyoruz.” İfadeleri kullanıldı.

Yarı iletken tedariklerinde yaşanan sıkıntıların yanı sıra Note çıkarmak için önümüzdeki senenin beklenmesinin bir diğer nedeni ise Samsun’un Galaxy S21 serisinin satış adetlerini artırmak istemesi olarak işaret ediliyor.

Exit mobile version