Sansasyonel Ayrılıktan Sonra Yeni Aşka Yelken Açtı! Barış Murat Yağcı Aradığı Aşkı Yabancı Modelde Buldu!

Ünlü model ve oyuncu Barış Murat Yağcı, katıldığı Survivor yarışmasından sonra geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Yarışmadan sonra yine Survivor yarışmacılarından olan Nisa Bölükbaşı ile bir aşka yelken açan Barış Murat Yağcı, magazin gündeminin üst sıralarında kendine yer bulmuştu. Olaylı bir ayrılık yaşayan çifttin yolu tekrar Survivor’da kesişmiş ve kavgaları ile sosyal medyada oldukça konuşulmuşlardı. Ünlü oyuncu bu sefer gönlünü yabancı bir modele kaptırdı.

Barış Murat Yağcı, Survivor’a katılmasının ardından ününe ün katmış ve çok geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Katıldığı sene başarılı bir performans sergileyen ünlü oyuncu, dünyanın en zor yarışma programı olarak anılan Survivor’un final etabına kadar ilerlemiş ancak kaybetmişti.

Adadan ayrılmasının Türkiye’ye dönen Barış Murat Yağcı, Survivor yarışmacılarından olan Nisa Bölükbaşı ile fırtınalı bir aşka yelken açmıştı. İkilinin yaşadığı aşk sosyal medyada en çok konuşulan konuların başında yer almıştı.

Kanlı Bıçaklı Eski Sevgililer Survivor’da Buluştu

Birlikte oldukları süre boyunca hayranlarının büyük beğenisini toplayan çift, kısa bir süre sonra sansasyonel bir ayrılığın altına imzalarını atmışlardı. Ancak çiftin ayrılığı sonsuza kadar sürenlerden olmadı. Kanlı bıçaklı iki eski sevgilinin yolu Survivor All Star’da yeniden kesişti.

Surivor All Star’ın bu seneki en önemli gündem maddelerinden birisi Nisa ile Barış Murat’ın çalkantılı aşk hayatı oldu. İkilinin polemikleri ve tartışmaları gündeme bomba gibi düştü.

Hatta bir eleme oyunu sonrasında Nisa, Barış Murat’ın kendisine fiziksel ve duygusal şiddet uyguladığını öne sürdü.

Yeni Aşka Yelken Açtı!

Yaşananlardan sonra Survivor All Star’a veda eden Barış Murat, tekrar gündeme geldi. Yine aşk hayatı ile magazin gündemine gelen ünlü oyuncu yeni sevgilisi ile pozlarını sosyal medya hesabı üzerinden hayranları ile paylaştı. Laura Celine isminde yabancı bir modele gönlünü kaptıran Barış Murat Yağcı’nın paylaşımları hayranlarından beğeni topladı.

Exit mobile version