Şarkıcı Ebru Polat, takipçisine öyle bir yanıt verdi ki sosyal medya adeta buz kesti: Dilenci tayfa yine iş başında!

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlülerden biri olan şarkıcı Ebru Polat, her paylaşımı ile olay olmaya devam ediyor. Kıyafet seçimleri, makyajı, özel hayatı ve daha pek çok özelliği ile gündemde kalmayı başaran güzel şarkıcı, bu kez de Instagram’ın soru- cevap etkinliği ile adından söz ettirmeyi başardı. Sık sık takipçileri ile iletişim kuran ve kendisine yöneltilen soruların cevaplarını herkes ile paylaşan Polat, bu kez sinirlerine hâkim olamadı ve uygulamanın özelliği gereği kimliği belli olmayan bir takipçisini adeta azarladı.

Takipçisinden Ebru Polat’a İlginç Soru!

Sosyal medya uygulamaları arasında en çok kullanılanlardan birisi olan Instagram, “soru- cevap” etkinliği başlıklı bir özelliğe sahip. Bu özelliği sık sık kullanarak takipçileri ile iletişimde kalmayı tercih eden isimlerden birisi olan Ebru Polat, geçtiğimiz günlerde yine “bana soru sor” etiketini aktif ederek, takipçileri tarafından merak edilen soruları yanıtladı.

Ebru Polat’ın sıklık ile yaptığı soru- cevap etkinliğinde bu kez ilginç bir soru görüntülendi. Ünlü şarkıcının takipçilerinden birisi, Polat’a şu soruyu yöneltti: “Merhaba, üzerindeki bluz çok güzel bana verir misin? Çok güzelsin, ne giysen yakışıyor.”

Ebru Polat Çılgına Döndü!

Kendisine yöneltilen soru karşısında beklenmeyen bir cevap veren Ebru Polat, adeta çılgına döndü. Polat, takipçisinin sorusuna şu ifadeler ile yanıt verdi: “Evet beleşçi dilenci tayfa yine iş başında. Hiç sormazlar ‘acaba siz seviyor musunuz üstünüzdekini?’ diye. Bu bir şey mi? Saatimi, telefonumu, arabamı, koltuklarımı bile isteyen var.”

“İhtiyaç Sahiplerinin Haklarını Yiyorlar!”

Öfkeden çılgına dönen Polat hızını alamadı ve takipçisi hakkında “böyleleri gerçek ihtiyaç sahiplerinin haklarını çalıyor” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version