Magazin

Şarkıcı Kutsi’nin eşi Sibel Ülker’den kafa karıştıran paylaşım! Önce “bazı insanlar gerçek hayatta daha iyi oyuncular” dedi, sonra yanlış anlaşıldığını söyledi!

Oyuncu Feyza Çıpa ile bir dargın barışık süren 8 yıllık ilişkisini sonlandırmasının üzerinden kısa bir süre geçtikten sonra rol aldığı “Benim Annem Bir Melek” isimli dizide yer alan çocuk oyuncu Poyraz Ar’ın annesi Sibel Ülker ile aşk yaşamaya başlayan ünlü şarkıcı Kutsi, ani bir karar alarak evlenmişti. Henüz 4 aydır beraber olmalarına rağmen evlilik kararı alan ikili, geçtiğimiz yılın mart ayında hayatlarını birleştirdi.

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve daha çok özel hayatı ile anılmaya başlayan şarkıcı Kutsi, 8 yıllık ilişkisinin hemen ardından 4 ay içerisinde Sibel Ülker ile evlenince, magazin gündeminden uzun bir süre düşmedi. Son haftalarda eşi Sibel Ülker ile problemler yaşadıkları iddia edilen Kutsi’nin, yakın zaman içerisinde boşanacağı da konuşulmaya başlandı.

Ortaya atılan ayrılık iddialarına ilişkin şimdiye kadar bir açıklama yapmayan Kutsi ile Sibel Ülker, geçtiğimiz günlerde herkesi şaşırtan bir konu ile gündeme geldi. Gizli olan Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Sibel Ülker’in Kutsi’yi hedef aldığı düşünülürken, Ülker’den özür mesajı geldi.

Boşanacakları İddia Ediliyor!

1 yılı aşkın süredir evli olan ve ondan önce de 4 aylık bir sevgililik dönemi geçiren Kutsi ile Sibel Ülker, bir süredir kameralardan uzak bir hayat sürüyor. Evlendikleri ilk günlerde magazin gündeminden düşmeyen ancak bir süre sonra kendi kabuklarına çekilen ikili ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. İkilinin boşanacağı konusu magazin kulislerden dolaşmaya başladı.

Önce Yerdi!

Instagram hesabından bir paylaşım yapan Sibel Ülker şu ifadeleri kullandı: “Bir yılı aşkın süredir çocuklarım ile gördüğüm psikolojik şiddetin hesabını, zamanı geldiğinde soracağım. Bazı insanlar, gerçek hayatta daha iyi oyuncu.”

Sonra “Üzgünüm” Dedi!

Paylaşımının sosyal medyaya damga vurmasının üzerine yeni bir paylaşım daha yapan Sibel Ülker, Kutsi’yi kastetmediğini aksine Kutsi ile evlendiğinden beri çevreden gördüğü psikolojik şiddeti ima ettiğini ve eşi ile ayrılma gibi bir durumun söz konusu olmadığını ifade etti. Ülker, “gizli olan hesabımdan paylaştığım yazı ile magazin gündemini meşgul ettiğim için üzgünüm” dedi.