Savaş banka kredilerinin faiz oranlarına ters etki yaptı! Bankalar, ihtiyaç kredisi hizmetleri için faiz oranlarını düşürdüler! 0,99 faiz oranı ile…

2021 yılının sonlarına doğru altın piyasasında ve döviz kurlarında yaşanan ani artışlar, bankaların sundukları kredi hizmetlerine uyguladıkları faiz oranlarının da artmasına sebep olmuştu. Yeni dönemde FED faiz kararları ve diğer sebeplerden ötürü yüksek oranını koruyan faizler, geçtiğimiz haftalarda resmen başlayan Rusya- Ukrayna savaşından sonra düşüşe geçti.

Gündelik hayat şartlarının giderek zorlaşması sebebi ile bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerine başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, şaşkına uğradılar. Mart ayına girilmesi ile birlikte yeni ayın faiz oranlarını açıklayan bankalar, ihtiyaç kredisi hizmetleri için faiz oranlarını düşürdüler.

Kamu Bankasından Nakit İhtiyacı Olanlara Büyük Destek!

Şubat ayının sonuna kadar yüzde 2 civarında seyreden ihtiyaç kredisi faiz oranları, yeni ayın gelmesi ile birlikte düşüşe geçti. Kamu bankalarından biri olarak hizmet vermeye devam eden Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi hizmetinin faiz oranlarını güncelleyen bankaların arasında yer aldı. Banka, yeni ayın ihtiyaç kredisi faiz oranını yüzde 1,55 olarak açıkladı.

Yeni Müşterilere Müjde!

Yeni dönemde müşteri sayılarını arttırmak isteyen ING Bank ve Akbank, hoş geldin kampanyalarını açıkladılar. Açıklanan kampanya detaylarına göre iki banka da yeni gelen müşterilerinin 10 bin TL’lik nakit taleplerine 0,99 oranında faiz uygulayacak.

Uygun Faizli İhtiyaç Kredisi Hizmeti Sunan Bankalar

Bankalar, son zamanlarda arama motorlarında en çok sorgulanan konu başlıklarından biri olan ihtiyaç kredileri için güncelleme yaptıklarını duyurdular. İhtiyaç kredisi hizmetlerine karşılık olarak düşük faiz uygulayacağını açıklayan bankalar, şu şekilde belirlendi:

Exit mobile version