Kamu

Sayıştay Başkanlığı büro personeli kadrosunda alımlar yapacak: e-Devlet üzerinden başvurabilirsiniz!

Sayıştay Başkanlığı tarafından büro personeli kadrosunda alımlar yapılacağı öğrenildi. Alımlar için başvurular 19 Ağustos tarihi saat 23:59:59’a kadar devam edecek.
KPSS puanına sahip olan vatandaşların iş arayışı devam ediyor. Bu kapsamda sevindirici bir ilan yayınlandı.

Sayıştay Başkanlığı tarafından yayınlanan ilana göre, büro personeli kadrosunda alım yapılacak. Alımlar için adaylar 19 Ağustos tarihi saat 23:59:59’a kadar başvurularını yapabilirler. Söz konusu kadro için toplamda 6 kişinin istihdam edileceği öğrenildi.

Aranan nitelikler


1. Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı önlisans programlarının birinden mezun olmak.

2. 2020 yılı KPSS P93 Puan türünden 70 ve üzeri puan almış olmak.

Başvuru detayları

Başvurular, 10.08.2022 ile 19.08.2022 tarihleri arasında saat 23:59:59’a kadar e-Devlet üzerinden “Sayıştay Başkanlığı – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden, elektronik ortamda alınacaktır.

Sözleşmeli Personel alımına ilişkin detaylı açıklamaları içeren ilan metnine https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden veya www.sayistay.gov.tr adresinden ulaşılması gerekmektedir.