Magazin

Seda Sayan Gündemden Düşmüyor! Çiçeği Burnunda Evli, Eski Eşine Yorum Yaptı!

Sunduğu sabah programları ile milyonlarca insanın sevgisini kazanan Seda Sayan, Sabahların Sultanı isimli sabah programı ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Yaptığı işler kadar özel hayatı ile de gündeme gelen Seda Sayan, yine en çok konuşulan isimler arasında yerini aldı. Ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde yaptığı sürpriz evlilik ile çok konuşulmuştu. Şimdi ise sosyal medyadan eski eşine yaptığı yorum Seda Sayan’ı dillere doladı.

Geçtiğimiz Nisan Ayında Yedinci Kez Dünya Evine Girmişti

Sabahların Sultanı isimli programı ile milyonların kalbinde taht kuran Seda Sayan, aynı programda solist olan Çağlar Ökten ile geçtiğimiz nisan ayında dünya evine girmiş ve sevenlerini şaşkınlık içerisinde bırakmıştı.

Sevgililer gününde Çağlar Ökten’in evlilik teklifine ‘evet’ diyen Seda Sayan, hemen peşinden 24 Nisan’da dünya evine girmişti. Ünlü şarkıcının ani bir kararla evlenmesi uzun bir süre magazin gündeminde en çok konuşulan konular arasında olmasına neden olmuştu.

Kendisinden 26 yaş küçük olan Çağlar Ökten ile evlenen Seda Seyan, nikah töreninin mayıs ayında Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag şehrinde yapmayı planlamıştı. Ancak ekibinin vize alma konusunda bazı problemler yaşaması sebebi ile nikah töreni İstanbul Beşiktaş’ta lüks bir otelde gerçekleştirilmişti.

Adı Gündemden Düşmüyor!

Sunduğu sabah programının izlenme oranlarının yükselmesi ve kimselerin beklemediği bir anda evlilik kararı alıp yedinci kez dünya evine girmesi ile çok konuşulan Seda Sayan, eski eşi Mahsun Kırmızıgül’ün yer aldığı bir sosyal medya gönderisine yorum yapmasının ardından gündeme bomba gibi düştü.

Eski sevgilisi olan Mahsun Kırmızıgüle ile üç sene boyunca birlikte olan Seda Sayan, ünlü türkücünün yer aldığı sosyal medya gönderisine alkış emojisi kullanarak yorum yaptı.

16 yıl sonra ilk konserini veren Mahsun Kırmızıgül’ü tebrik eden Seda Sayan, yaptığı bu yorum ile en çok konuşulan isimler arasında yer aldı.