Seda Sayan kadın dayanışması konusunda yine sınıfta kaldı! Meslektaşının yerine sahneye çıkmayı kabul eden Sayan, bu kez de yanında dayak yiyen kadını görmezden geldi!

Sabahın Sultanı Seda Sayan programında fiziksel şiddet yaşandı. Seda Sayan’ın konuya kayıtsız kalması “Sayan kadın dayanışmasından yine sınıfta kaldı” dedirtti.

Seda Sayan’ın Programında Bitmek Bilmeyen Tartışma!

Star TV ekranlarında yayınlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan isimli programı yöneten Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde Havvanur ve Murat isimli iki şahsı konuk aldı. Kendi ailevi problemlerini ekranların gözü önünde çözüme kavuşturmaya çalışan ikili, dakikalar süren bir tartışma yaşadı.

Kadına Tokat Attı, Seda Sayan Programa Devam Etti!

Havvanur ve Murat’ın uzun süren tartışmasının sonu oldukça kötü bitti. Havvanur’un Murat’a “senin geçmişin ile uğraşıyorlar” demesinin üzerine sinirlenen adam, canlı yayında kadına saldırdı. Ekranın ani bir şekilde buzlandığı esnada, Murat’ın Havvanur’a tokat attığı ve Seda Sayan’ın bu olayın üzerine herhangi bir açıklama yapmadan programa devam ettiği gözlendi.

Geçtiğimiz Hafta Da Melek Mosso’nun Sahnesine İlişkin Açıklamalarda Bulunmuştu!

Geçtiğimiz hafta Isparta Gül Festivali’nde sahne alacağı daha önceden kesinleşmiş olan ve festivale günler kalan Isparta Belediyesi tarafından “ahlaki değerlere uymuyor” gerekçesi ile festival programından çıkartılan Melek Mosso, birçok sanatçı arkadaşından destek görmüştü. Melek Mosso’nun ardından aynı festivalde, onun yerine sahne alması için teklif götürülen Seda Sayan, “umarım Melek bir daha böyle şeyler yapmaz” ifadelerini kullandığı talihsiz bir açıklamaya imza atarak, festivalde sahne almayı kabul etmişti.

Seda Sayan’ın Melek Mosso’ya yapılan haksızlık karşısında hiçbir şey olmamış gibi davranması, bir de Mosso’yu suçlayıcı cümleler sarf etmesi hem sanat camiasında hem de sosyal medya platformlarında olumlu karşılanmamıştı. Aynı sahne için Funda Arar’a da teklif götürülmüş ve Arar teklifi kabul etmemişti.

Exit mobile version