Magazin

Seda Sayan’a Sürpriz! Ödül Törenine Katılan Seda Sayan’a Sahnede Şok! Aldığı Hediye Şaşkınlık Yarattı!

Önceki gece İstanbul Kadıköy’de düzenlenen bir ödül töreninin davetlisi olan Seda Sayan, ödül törenine damgasını vurdu. Seda Sayan’a hiç beklemediği bir sürpriz yapıldı ve sahnede hediyesi takdim edildi. Gecede yaşananlar ve detaylarını sizler için araştırdık.

Geçtiğimiz aylarda sunucusu olduğu sabah programının solisti olan Çağlar Ökten ile dünya evine giren Seda Sayan, sevenlerinin hiç beklemediği bir karara imza atmış ve yaptığı bu yedinci evlilik ile en çok konuşulan isimler arasında yerini almıştı.

Geçtiğimiz Aylarda Evlenmişti

Çiçeği burnunda evli çift, düğün için Prag’ı tercih etmiş olsalar da flaş bir karar ile bu planlarını iptal etmiş ve İstanbul’da yakınlarının katıldığı bir düğün ile dünya evine girmişti. Bu ani değişikliğin arkasında ise Seda Sayan’ın yakınlarının vize sıkıntı yaşaması olduğu iddia edilmişti.

Geçtiğimiz gece, sunuculuğunu Özge Ulusoy’un üstlendiği ödül törenine, magazin camiasından pek çok tanıdık isim davetli olarak katılmıştı. Ünlü isimlerin boy gösterdiği gece sosyal medya gündemine bomba gibi düşmüştü.

Ödül töreninde, ödüllerini almak için sahneye davet edilen oyuncu Alara Çağlayan ve Nil Yüksel, giydikleri gelinlikler ile tüm dikkatleri üstlerine çekmişti. Ülkemizde çocuk yaşta evlendirilen kız çocukları için sosyal farkındalık yaratmak isteyen oyunculular, toplumun bu kanayan yarasına parmak basmış ve gösterdikleri bu tepki ile ayakta alkışlanmışlardı.

Düğün Hediyesini Sahnede Aldı

Geceye damgasını vuran bir diğer olaya ise Seda Sayan imza attı. Ödüle layık görülen Seda Sayan, sahnede sürpriz bir hediye ile karşılaştı.

Düzenlenen ödül töreninde, ‘Türkiye’nin En Güvenilir Kadını’ ödülüne layık görülen Seda Sayan, ödülü alması için sahneye davet edildi. Ödülü alan Seda Sayan, başka bir hediye ile karşılaştı. Geçtiğimiz aylarda dünya evine giren Seda Sayan’a, bir iş kadını tarafından düğün hediyesi olarak ‘beşi bir yerde’ takıldı.

Boynundaki düğün hediyesi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Seda Sayan, düğününde bile böyle bir takı takılmadığını söyledi.