Magazin

Seda Sayan’dan olay paylaşım! Sevgilimin gözünden dedi, mayolu fotoğrafını paylaştı!

“Kadırgalı” lakabı ile tanınan ünlü şarkıcı Seda Sayan, özel hayatı ile gündeme gelmeye devam ediyor. Bundan önce 6 kez evlenen ve “bir daha evlenmem” diyerek evlilik defterini sonsuza kadar kapattığını ifade eden Seda Sayan, geçtiğimiz aylarda gönlünü genç vokalisti Çağlar Ökten’e kaptırdı. Büyük konuştuğunu kabul eden Sayan, Ökten ile 7’inci kez nikah masasına oturdu.

“Sabahların Sultanı Seda Sayan” isimli gündüz kuşağı programında Seda Sayan’ın vokalistliğini yapan şarkıcı Çağlar Ökten, Seda Sayan’dan 24 yaş küçük olması sebebi ile eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Şimdiye kadar ilişkisine yönelik yapılan eleştirilere sözlü bir yanıt vermeyi tercih etmeyen bir çocuk babası Çağlar Ökten, eşi Seda Sayan ile mutluluk pozlarını paylaşarak dosta düşmana en güzel cevabı bu şekilde vermişti.

Bir süredir estetik operasyonları ile anılan ünlü şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde yine bıçak altına yattı. Önce silikonlarını yenileyen sonra da yüz gerdirme, boyun gençleştirme ve dolgu gibi operasyonlardan geçen Sayan, işlemlerin ardından soluğu eşi ile birlikte çıktığı tatilde aldı. Instagram hesabından sık sık tatil pozlarını paylaşan Sayan, son paylaştığı fotoğraflar ile magazin gündemine bomba gibi düştü.

Estetik Sonrası Aşk Tatili!

Daha önce de yaptırdığı ve videosunu paylaştığı “Fransız askısı” isimli estetik müdahale ile gündeme gelen şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde yine bıçak altına yattı. Yaptırdığı estetikleri saklamayı tercih etmeyen Sayan, önce silikonlarını yeniledi sonra da boyun gençleştirme, dolgu ve yüz germe işlemlerini yaptırdı.

Estetik müdahalelerin ardından soluğu tatilde alan ünlü şarkıcı, eşi ile birlikte romantik fotoğraflarını paylaşmayı ihmal etmedi.

“Sevgilim…”

Eşi ile birlikte keyifli anlarını Instagram hesabından paylaşan Seda Sayan, romantik bakışlar altında çekilmiş olan bir fotoğraflarını “sevgilim…” notu ile paylaştı.

Eşi, Mayolu Fotoğrafını Çekti!

Daha sonra eşine mayolu pozlar veren Seda Sayan, eşinin çektiği fotoğrafı “sevgilimin gözünden” notu ile paylaştı.