Sefirin Kızı dizisine bomba transfer! Neslihan Atagül’ün yerine ünlü isim geldi

Sağlık sorunları yaşayan Neslihan Atagül Star TV’de yayınlanan başrolünde oynadığı Sefirin Kızı dizisinden ayrıldı. Atagül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Sefirin Kızı dizisine veda ettiğini duyurdu.

Atagül’ün ayrılığı üzerine dizinin izleyicileri yerine kimin dahil olacağını merak ediyordu. ‘Sefirin Kızı’ dizisine Neslihan Atagül’ün sağlık sorunları nedeniyle veda etmesinin ardından yerine gelen isim Tuba Büyüküstün oldu.

NESLİHAN ATAGÜL GİTTİ TUBA BÜYÜKÜSTÜN GELDİ

Neslihan Atagül’ün ayrılığı sonrası gözler Sefirin Kızı dizisindeki değişikliklere çevrildi. Atagül’ün yerine kimin geleceği merak konusu olurken, flaş bir gelişme yaşandı. Tuba Büyüküstün yıllar sonra Sefirin Kızı dizisiyle ekranlara döneceğini açıkladı.

Instagram hesabından bir veda mesajı yayınlayan oyuncu, “Herkese merhaba. Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Sefirin Kızı ekibime selamlar! Teşekkür ederim arkadaşlar. İzleyicilerimize de teşekkür ederim, hep destek oldunuz. İyi ki varsınız! En yakın zamanda başka hikayelerde görüşmek üzere” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version