Gündem

Şehirler arası seyahat edecekler için flaş açıklama!

Şehirler arası seyahat edecekler olanlar için flaş bir açıklama yapıldı. Türkiye’de birçok ilde görülen orman yangınları nedeniyle Pegasus Hava Yolları, ücretsiz değişiklik ve iade hakkı tanındığı duyurdu.

Pegasus yangın bölgelerden varışlı, bu illerden kalkışlı ve aktarmalı uçuşu olan yolcularına ücretsiz değişiklik ve iade hakkı tanındığını açıkladı. Türkiye’de Adana, Osmaniye, Antalya, Muğla, Mersin, Kayseri, Manisa, Kütahya, Balıkesir, Kilis, Kahramanmaraş, Kocaeli, Kastamonu, Sakarya, İstanbul, Hatay, Bursa, İzmir, Diyarbakır, Karaman’da yangınlar görüldü.

Konu hakkında açıklamada bulunan Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Mavi gökyüzümüz siyaha bulanıyor, içimiz yanıyor. Türk Hava Yolları olarak yangın bölgeleri için (kalkışlı ve varışlı) uçuşu olan misafirlerimize ücretsiz değişiklik ve iade hakkı tanıdık. Güzel ülkemize geçmiş olsun.”

İptal işlemleri nasıl yapılır?

Aldığı bileti iptal etmek isteyen veya biletinde değişiklik yapmak isteyen yolcular, 0850 250 67 02 numaralı çağrı merkezini arayabilirler.