Şekerbank duyurdu: Günde 13 TL ödeme karşılığında bu krediyi alabilirsiniz!

Şekerbank birçok kişiyi ilgilendirecek kampanya duyurusunda bulundu. Yapılan açıklamaya göre, günlük 13 TL’den başlayan ödeme imkanı ile kredi imkanı ile kredi verilecek. Söz konusu kredi A Sınıfı Elektrikli Cihazlar için geçerli olacak.

Şekerbank EKOkredi A Sınıfı Elektrikli Cihazlar Kampanyası’nı duyurdu. Banka resmi sitesi üzerinden yayınlanan duyuruya göre, A Sınıfı Elektrikli Cihazlar için günlük 13 TL’den başlayan ödeme imkanı ile kredi verilecek.
Banka kredi açıklamasında, “EKOkredi kullanacak her müşterimiz doğaya ve çevreye verdikleri katkı için bir sonraki EKOkredi kullandırımlarında sahip olacakları %10 indirim ve teşekkür sertifikasına da hak kazanacaktır.” İfadelerini kullandı.

Kredi detayları

Kredi vadesi minimum 3 ay, maksimum 36 aydır. Kullandırılan kredi tutarı üzerinden bir defaya mahsus kredi tutarının 0,5%’i oranında kredi tahsis ücreti alınır. Tablodaki kredi tahsis ücretine 5% oranındaki BSMV dahil edilmemiştir. Sigorta ve Vergiler Dahil Ücretler toplamı, kredi tahsis ücreti ve hayat sigortası prim tutarından oluşup vergi dahildir. Sigorta prim tutarı yaş, kredi tutarı ve vadeye göre değişmekte olup örnek hesaplamada sigorta prim tutarı dahil edilmemiştir. Kredinin toplam maliyeti kredi taksitlerinin toplamı, tahsis ücreti ve sigorta prim tutarını içermektedir. Bankamız, faiz oranlarında değişiklik yapma, kredinin kullanımı için son kararı verme, ek belge ve kefil isteme hakkına sahiptir. Talep edilen kredi tutarı ve vadeye ilişkin kredi kullandırım öncesinde faiz oranı, tüm masraf, ücret ve komisyon hakkında tarafınıza bilgi formu ile bilgilendirme yapılacaktır.

EKOkredi A Sınıfı Elektrikli Cihazlar Kredi Kampanyası

Vade: 3-36 ay
Sigorta: Azalan Bakiyeli Kredi Sigortası
Faiz Oranı : 3-18 ay %1,79 ; 19-36 ay %1,82
Masraf: Binde 5
Öteleme: 3 ay
Sertifika: EKOkredi kullanacak her müşterimiz doğaya ve çevreye verdikleri katkı için bir sonraki EKOkredi kullandırımlarında sahip olacakları %10 indirim ve teşekkür sertifikasına da hak kazanacaktır.

Exit mobile version