Şekerbank ihtiyacı olan herkes için duyurdu: Günlük 13 TL ödeme yapabilirsiniz!

Şekerbank yaptığı yazılı açıklama ile kampanya duyurusunda bulundu. Banka açıklamasında günlük 13 TL’den başlayan geri ödemeler ile krediden faydalanabileceği bildirildi. Söz konusu kredi kampanyasının A sınıfı beyaz eşya alımlarında geçerli olacağı bildirildi.

Özellikle evlilik hazırlığında olan vatandaşlar eşya satın almak için kredi araştırması yapıyorlar. Şekerbank resmi internet sayfası üzerinden yaptığı açıklama ile A sınıfı beyaz eşya kredisini duyurdu. Banka açıklamasında günlük 13 TL geri ödeme ile krediden faydalanılabileceğini söyledi. Bankadan 10 bin TL beyaz eşya kredisi çeken bir müşteri ise aylık 404 TL geri ödeme yapabilir.

Şekerbank tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

Kredi vadesi minimum 3 ay, maksimum 36 aydır. Kullandırılan kredi tutarı üzerinden bir defaya mahsus kredi tutarının 0,5%’i oranında kredi tahsis ücreti alınır. Tablodaki kredi tahsis ücretine 5% oranındaki BSMV dahil edilmemiştir. Sigorta ve Vergiler Dahil Ücretler toplamı, kredi tahsis ücreti ve hayat sigortası prim tutarından oluşup vergi dahildir. Sigorta prim tutarı yaş, kredi tutarı ve vadeye göre değişmekte olup örnek hesaplamada sigorta prim tutarı dahil edilmemiştir. Kredinin toplam maliyeti kredi taksitlerinin toplamı, tahsis ücreti ve sigorta prim tutarını içermektedir. Bankamız, faiz oranlarında değişiklik yapma, kredinin kullanımı için son kararı verme, ek belge ve kefil isteme hakkına sahiptir. Talep edilen kredi tutarı ve vadeye ilişkin kredi kullandırım öncesinde faiz oranı, tüm masraf, ücret ve komisyon hakkında tarafınıza bilgi formu ile bilgilendirme yapılacaktır.

Exit mobile version