Selik, Buca Belediye Başkan adaylığına başvurusunu yaptı

HABER/ Didar DEMİRCİ- Buca Güçbirliği Platformu Başkanı Ahmet Selik, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde Buca Belediye Başkan Adayı olmak adına AK Parti Buca İlçe Başkanlığında başvurusunu yaptı. Selik, adaylık başvurusu için gittiği ilçe binasında davul zurna ile karşılandı.

Partililerinden destek gören Selik, ilçe binasında adaylığına ilişkin açıklamalarda bulundu. Selik, “Bucalılar kadar Bucalıyım ve bu toprağın özüyüm. Allah’a şükür Buca’nın her santimetre karesini biliyorum. Kim nerede oturuyor iyi kötü biliyorum. Biz kendimize güveniyoruz. Önce Allah’a sonra Reis’e ve sonra kendime güveniyorum. Teşkilatlara da güveniyorum. Benim yıllardır emeğim var ama ben bu emeklerimi sizler için yapmadım. Ben Allah rızası için yaptım” sözlerini kaydetti.

Öte yandan talip olduğu belediye başkanlığı görevi için temennilerini dile getiren Selik, “Allah için bu vazifeyi kim doğru dürüst ve helal herkese eşit bir şekilde yapacaksa Allah ona nasip etsin. Benim amacım tüm birikimimi Buca için kullanmak. Ben bu niyetle yola çıktım” dedi.

Exit mobile version