Magazin

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra, yine boşanma kararı mı aldı? İkilinin ayrı ayrı tatil yapması, dikkatlerden kaçmadı!

Cinsiyet değiştirme süreci ile tanınan ve sonrasında da yayınladığı görüntüler ve çektiği videolar ile sosyal medya fenomeni olmayı başaran Selin Ciğerci, sık sık yaşadığı zorlu süreçlere ilişkin açıklamalar yaparak gündemde kendinden söz ettirdi. Daha önce ilesinin, özellikle de babasının kendi hayatına ilişkin verdiği kararları kabul etmekte zorlandığını ve uzun bir süre boyunca babası ile görüşemediğini ifade etmiş olan Selin Ciğerci, yaptığı açıklamalarda o zorlu süreçte sevgilisi Gökhan Çıra’nın daima destek olduğunu belirtmişti.

Ailesi ile arasını düzelten ve sonrasında da uzun yıllardır birlikte olduğu eski futbolcu Gökhan Çıra ile nikah masasına oturan Selin Ciğerci, kurduğu güzellik merkezleri ve kendi adı ile çıkardığı kozmetik ürünleri ile kariyerine iş insanı sıfatı ile devam etme kararı aldı. Kariyer yolculuğunda başarı basamaklarını hızla tırmanan ve hizmet verdiği alanda zirveye doğru yaklaşan Ciğerci, büyük aşkı ile boşanma kararı alarak hayranlarını oldukça üzmüştü.

2019 yılında görkemli bir düğün töreni ile nikah masasına oturan ünlü çift, 2021 yılının eylül ayında boşanma kararı alarak hem sevenlerini hem de ailelerini şaşırtmıştı. Boşanmalarına rağmen birlikte emek verdikleri markalarına zarar gelmemesi adına işlerini ayırmama kararı alan ünlü çift, boşanmalarının üzerinden sadece 4 ay geçtikten sonra tekrar barışma kararı aldı ve geçtiğimiz mayıs ayında ikinci kere nikah masasına oturdu.

Tekrar barışmaları ile gündeme gelen ve ikinci kez birleştirdikleri hayatlarında aynı problemlere yer vermemek adına gayret göstereceklerini belirten çiftin, yeniden ayrıldığı iddia edildi.

Selin Ciğerci ile Eşi Gökhan Çıra Ayrı Ayrı Tatil Yapıyor!

Bir süredir beraber paylaşım yapmayan aksine Instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda ayrı ayrı tatile çıktıkları görülen Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra, bu hareketleri ile ayrılık iddialarını güçlendirdi.

Fotoğraflar Tekrar Silindi!

İkilinin, sosyal medya hesaplarından birbirileri ile paylaşmış oldukları fotoğrafları sildikleri ancak Selin Ciğerci’nin eşinin soyadını hala profilinde tuttuğu görüldü.

Açıklama Gelmedi!

İkilinin ayrılıp ayrılmadığı gizemini koruyorken, henüz iki taraftan da resmi bir açıklama gelmedi.