Selin Ciğerci ile ikinci kez boşanan eski futbolcu Gökhan Çıra, sonunda itiraf etti: “Aldatınca hemen gittim…”

Bir süredir magazin basını ve sosyal medya kullanıcıları tarafından yakından takip edilen eski futbolcu Gökhan Çıra, ikinci kez boşanmış olduğu Selin Ciğerci hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Şu an bir ilişkisi olan Çıra, katılmış olduğu bir YouTube programında Selin Ciğerci ile olan ilişkisi hakkında bilinmeyenleri açıkladı. Çıra açıklamalarında herkes tarafından merak edilen bir konu hakkında da itiraflarda bulundu.

İKİNCİ KEZ BOŞANDILAR!

Çok uzun yıllardır birlikte olduklarını ifade eden Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra, 2019 yılında düzenlenen görkemli bir tören ile nikah masasına oturmuştu. Instagram paylaşımlarında her şeyin yolunda olduğunu gösteren ünlü çift, bir süre sonra boşanma iddiaları ile gündeme geldi. İddiaların doğruluğu ise çok geçmeden kanıtlandı.

2021 yılında boşanma kararı alan Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra, tüm sevenlerini şaşkına çevirdi. Nedenini açıklamadıkları bir olaydan ötürü yollarını ayırma kararı aldıklarını ifade eden ünlü çift, çok geçmeden tekrar barıştı ve ikinci kez nikah masasına oturdu. Ancak ikinci kez evlenen çift yine birlikte mutluluğu yakalayamadı ve eylül ayının başında resmen boşandı.

YOUTUBE PROGRAMINA KATILDI!

Selin Ciğerci ile ikinci kez boşanan Gökhan Çıra, geçtiğimiz günlerde bir YouTube programına katıldı. Şu an bir ilişkisi bulunan Gökhan Çıra, özel hayatına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ciğerci ile gelen soruları da yanıtlayan Çıra, tüm dikkatleri üzerine çekti.

İTİRAF ETTİ!

Katılmış olduğu YouTube programında Selin Ciğerci ile tanıştığında 17 yaşında olduğunu belirten Gökhan Çıra, 18 yaşında iken ilişkilerinin başladığını ifade etti. O günden boşanma kararı aldıkları güne kadar hep beraber yaşadıklarını ifade eden Çıra, “ben anne ve babama rest çektim” dedi. Annesinin Selin Ciğerci ile evlilik kararı aldığını öğrendiğinde hakkını helal etmediğini belirten Çıra, babasının da duruma karşı çıktığını ve bunun üzerine kendisinin “o zaman kendimi öldürüyorum” ifadelerini kullandığını açıkladı.

9 senelik birlikteliklerinde Selin Ciğerci’yi hiç aldatmadığını ifade eden Gökhan Çıra, aldattıktan sonra da Ciğerci’ye gidip “seni aldattım, yarın boşanmamız gerekiyor” dediğini belirtti. Çıra, trans bir birey ile evlenmiş olmanın kendisini biseksüel hissettirmediğini de açıkladı.

Exit mobile version