Semih Öztürk’ün Acun Medya’dan kovulmasına sebep olan eşi Kurretulülayn Matur, yeni paylaşımı ile yine olay oldu! Survivor hazırlığı sorusuna verdiği yanıt…

Ekranların sevilen yarışma programlarından birisi olan Survivor yarışması, bu sezon da All Star konsepti ile izleyicisi ile buluştu. Yarışmacıları, ada yaşantısı ve parkurların zorluk dereceleri ile sık sık gündemde yer alan fenomen yarışma programı, Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor Panorama ve Survivor Ekstra programları ile de kendinden söz ettirmeyi başardı.

Ocak ayında başlayan yeni sezon serüvenini geçtiğimiz günlerde İstanbul Tersane’de düzenlediği canlı final yayını ile sonlandıran Survivor yarışması, gündemde yer almaya devam ediyor. Bu sezon büyük olayların yaşandığı yarışma programı hala Nisa’nın şampiyonluğunun açıklanmasında taraf tuttuğu iddiaları ile tartışmalara sebep olmaya devam ederken, eski program yorumcularından olan Semih Öztürk ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Semih Öztürk’ün eşi Kurretulülayn Matur’un sosyal medya hesabından paylaştığı yorum, kısa süre içerisinde sosyal medya kullanıcılarının dikkatlerini çekmeyi başardı.

Eski Yarışmacı İken Program Yorumcusu Olmuştu!

Acun Ilıcalı’nın programlarına katılan kişilerin bir şekilde Ilıcalı’nın koruması altına girdiği herkes tarafından bilinen bir gerçek. Sevdiği, zekasına ve karakterine güvendiği kişileri Acun Medya ekibine dahil etmekten çekinmediği bilinen medya patronu, benzer bir dokunuşu eski Survivor yarışmacılarından Semih Öztürk’ün hayatı üzerinde de yapmıştı.

Geçtiğimiz yıllarda katılmış olduğu Survivor yarışmasının ardından ünlenen ve Acun Ilıcalı’nın da sevdiği bir yarışmacı olmayı başaran Semih Öztürk, yarışma sonrasında Survivor Ekstra programının yorumcularından birisi olmuştu.

Eşinin Paylaşımı İşinden Etti!

Bir süredir Survivor Ekstra’nın yorumcularından birisi Semih Öztürk, bu sezon sessiz sedasız koltuktan ayrıldı. Bunun nedeni ise Acun Medya ekibinde yer alan ve Acun Ilıcalı’nın çocukluk arkadaşı olduğu bilinen Alpay Kazan’ın vefatının ardından Kurretulülayn Matur’un yaptığı “hakkımı helal etmiyorum” paylaşımı olarak gösterildi.

“Allah Korusun!”

Sık sık spor yaptığı anların görüntülerini paylaşan Kurretulülayn Matur’un bir gönderisinin altına Survivor’a hazırlık yapıp yapmadığına yönelik bir soru yöneltildi. Matur soruya “Allah korusun” yanıtını vererek Acun Medya’ya olan düşmanlığını bir kez daha göstermiş oldu.

Exit mobile version