Sepetine vernel, kolonya, zeytin, çokokrem ve muz atacaklar dikkat: 1 TL’ye satılacak!

Döviz kurlarındaki artış nedeniyle market ürünlerine zam gelmesinin ardından vatandaş en uygun nereden alışveriş yapabilirim diye araştırmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamalara göre döviz kurlarında ani bir düşüş gözlemlenmesinin ardından vatandaşlar bu durumun artan market fiyatlarına da yansıyacağını ve ürünerde indirim yapılacağını beklemişti. Fakat ne kadar döviz kurlarında düşüklük yaşansa da market ürünlerinde fazla bir indirim yaşanmadı.

Vatandaşlar son zamanlarda gelen zamların ardından internet siteleri üzerinden en uygun alışveriş yapabilecekleri yerleri araştırmaya başladı. İstegelsin.com’dan alınan bilgilere göre 250 TL ve üzeri alışverişlerde Sepetine vernel, kolonya, zeytin, çokokrem ve muz 1 TL’ye satılacak.

200 TL ve üzeri alışverişlerde 30 TL

300 TL ve üzeri alışverişlerde ise 50 TL

500 TL ve üzeri alışverişlerde ise 100 TL indirim kuponu verileceği bildirildi.

İSTEGELSİN.COM NEDİR?

Uçtan uca bir süpermarket olarak faaliyet gösteren istegelsin, taze ve soğuk zincir ürünleri hariç, kargoyla taşınabilen binlerce ürünü market fiyatına kullanıcılarına ulaştıracak. Türkiye’nin 81 ilindeki kullanıcılar verdikleri siparişi kargo aracılığıyla teslim alabilecekler.

Exit mobile version