Serel Yereli’den bikinili pozlar geldi; takipçileri yorum yapmak için birbiri ile yarıştı! “Mavi sana çok yakışmış!”

Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Serel Yereli, yer aldığı Bodrum Masalı dizisi ile televizyon seyircisinin dikkatini üzerine çekmeyi başarmıştı. Şimdilerde kariyerini farklı bir alana taşımaya hazırlandığı öğrenilen Serel Yereli’den bikinili pozlar geldi. Instagram’a damga vuran o pozlara sosyal medya kullanıcıları ise, yorum üzerine yorum yaptı.

BODRUM MASALI DİZİSİ İLE ÜNLENMİŞTİ

İzmirli olan Serel Yereli, Kanal D ekranlarından yayınlanan Bodrum Masalı dizisi ile ilk kez kamera karşısına geçmişti. Bu dizinin ardından inanılmaz bir şöhrete kavuşan Serel Yereli, ilk rolü ile iyi bir çıkış yakalamış ve televizyon seyircisinin beğenisini üzerine çekmişti. Serel Yereli’nin oyunculuk üzerine eğitimler almaya devam ettiği de konuşulurken, oyuncudan gelen tatil pozları tüm gündemi değiştirmeye yetti.

YURT DIŞINA TAŞINACAĞI KONUŞULUYORDU

Hentbol oyuncusu Serdar Yereli’nin kızı olan Serel Yereli’nin bir dönem yurt dışına taşınacağı ve müzik piyasasında işler yapacağı konuşulmuştu. Bir süre önce açıkladığı bu karara ilişkin bir daha herhangi bir açıklama gerçekleştirmeyen Serel Yereli’nin yeni projelerinin olup olmayacağı merak ile takipçileri tarafından beklenmeye başladı. Öte yandan Serel yereli aktif olarak kullandığı Instagram hesabından yeni paylaşımlar gerçekleştirdi.

SEREL YERELİ’NİN BİKİNİLİ POZLARI GÜNDEM OLDU

Bir süredir tatilde olduğu yaptığı paylaşımlar ile bilinen ünlü oyuncu Serel Yereli, geçtiğimiz gün bir fotoğraf daha paylaştı. 26 yaşında olan Serel Yereli, mavi bikinisi ile kamera karşısına geçti. Mavi bikinisiyle birkaç tane poz veren 175 santimetre boy uzunluğuna sahip olan Serel Yereli’nin fit fiziği fotoğrafların en çok dikkat çeken kısmı oldu. takipçileri tarafından adeta beğeni ve yorum yağmuruna tutan Serel Yereli’nin fotoğrafları kısa süre içerisinde binlerce sosyal medya kullanıcısı tarafından beğenilirken, ünlü isme gelen yorumlarda oyuncunun fit görüntüsü yere göğe sığdırılamadı.

Exit mobile version