Seren Serengil ameliyata alındı! “Olur da bir şeyler ters giderse…”

Uzun zamandır sağlık problemleriyle savaşan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından, Seren Serengil bu sabah saat 08:50’de ameliyata alındı. ‘Geri dönüşüm’ adı verilen bir ameliyat geçirecek olan Serengil, ameliyat öncesi bir video çekerek ‘Hakkınızı helal edin’ dedi. Serengil’i zorlu sürecinde sevgilisi Mustafa Tohma yalnız bırakmadı.

Dumping sendromuna yakalanmıştı

Geçirdiği zayıflama ameliyatları sonrasında dumping sendromuna yakalanan, 43,5 kiloya kadar düşen, organları iflas etmek üzere olan Serengil bu sabah ameliyata alındı. Ameliyat öncesi veda videosu çeken Serengil, sevenlerinden helallik istedi ve riskli bir ameliyata girdiğini belirtti.

‘Ama olur da bir şeyler ters giderse…’

Söylemezsem Olmaz instagram hesabına göre Serengil çektiği videoda şu ifadeleri kullandı: ”Hepinize günaydın. Yapımcım Bilal Özbilge ‘Seren video çeksin’ demiş bana. Ben zaten çekecektim küçük bir veda videosu. İnşallah her şey yolunda gidecek. Birazdan ameliyata alınacağım. Bircan’cım (Bali), yapımcım Bilal Özbilge, kanalım, tüm ekip arkadaşlarım, patronumuz sayın Osman Gökçek hepinize her şey için çok teşekkür ediyorum. İnşallah sağ salim çıkıp ben yine bir yolunu bulup geleceğim. Ama olurda ters giderse… Zor bir ameliyat. Organlar birbirine yapışmış olabilir diyorlar..”

Exit mobile version