Seren Serengil bir ölüm haberiyle daha yıkıldı: Hayatını kaybettiğini duyurdu!

Seren Serengil’i yıkan ölüm haberi geldi. Depremde erkek arkadaşının annesinin vefatıyla sarsılan Serengil’e bir acı haber daha ulaştı. Serengil’in ‘ikinci babam’ dediği 24 yıllık menajeri İzzet Aral, hayatını kaybetti. Yaşadığı üzüntüyü sosyal medya hesabından paylaşan Serengil, ‘Beni bırakıp gitti. Yapayalnız kaldım, o benim o kadar çok şeyimdi ki…’ dedi.

24 YILLIK MENAJERİ HAYATINI KAYBETTİ

Seren Serengil, tüm bunların ardından aldığı acı bir haberle bir kez daha yıkıldı. Ünlü isim; ‘ikinci babam’ dediği, 24 yıllık menajeri İzzet Aral’ı kaybettiğini duyurdu.

‘BENİ BIRAKIP GİTTİN’

Instagram hesabından paylaşım yapan Serengil şu ifadeleri kullandı;

”Canımın içi, hayatım, neşe kaynağım, ikinci babam, 24 yıllık menajerim İzzet Aral’ı kaybettik… Beni bırakıp gitti. Yapayalnız kaldım, o benim o kadar çok şeyimdi ki…”

‘BİR YARIM GİTTİ’

“Doyamadığım babam. Dert ortağım, hayatımın enerjisi, neşe kaynağımdı” diyen Serengil; “Bir yarım gitti, artık kolum kanadım gitti. Ben şimdi kiminle uğraşacağım, kiminle dans edeceğim, yaz tatillerine kiminle gideceğim? Söylesene, niye yalnız bıraktın beni? Hani herkes gider sen kalırdın?” mesajını yazdı.

‘SENSİZ NE YAPACAĞIM’

Seren Serengil, sözlerine şöyle devam etti:

Niye öksüz bıraktın beni? Niye sensiz bıraktın beni? İzzet bey sensiz ne yapacağım?

Exit mobile version