Seren Serengil’den beklenen açıklama nihayet geldi: 55 kiloya kadar…

Uzun bir süredir ciddi sağlık sıkıntıları ile mücadele etmek zorunda kalan ünlü isim Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde geçirdiği operasyondan sonra hayranlarını rahatlatacak açıklamayı nihayet yaptı. Nişantaşı’nda kameraların karşısına geçen Seren Serengil sağlık durumu ile ilgili yöneltilen sorulara olumlu gelişmeler ile yanıt verdi.

Dumping Sendromuna Yakalanmıştı!

Fazla kilolarından rahatsız olan ve arzu ettiği fit görüntüye kavuşabilmek amacı ile bıçak altına yatan Seren Serengil, bir süre önce mide küçültme operasyonu geçirmişti. Bu operasyondan sonra bir türlü eski sağlığına kavuşamayan ünlü isim, bir süre sonra Dumping Sendromu teşhisi konulduğunu ve hayatının tehlikede olduğunu açıklamıştı.

43,5 Kiloya Kadar Düştü!

Yakalandığı Dumping Sendromu rahatsızlığından sonra hızla kilo vermeye başlayan Seren Serengil, 43,5 kiloya kadar düşmüş ve organlarının iflas etmeye başladığını, ağız yolu ile beslenmekte çok zorlandığını açıklamıştı. Konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda adeta vedalaşırcasına cümleler kuran ünlü isim, hayranlarını bu söylemleri ile derin bir üzüntü içerisine sürüklemişti.

Kilo Almaya Başladı!

Geçtiğimiz günlerde çok zorlu bir ameliyat geçiren Seren Serengil, ameliyat sonrasında bir süre dinlenmiş ve işine geri dönmüştü. Nişantaşı’nda bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ve yakın arkadaşı Arto Dalga ile görüntülenen Seren Serengil, sonunda sağlık durumu ile ilgili olumlu gelişmelerin olduğunu dile getirdi.

Hayatında çok önemli bir yerleri olduğunu sık sık dile getirdiği köpeklerini gezintiye çıkardığı esnada görüntülenen Seren Serengil sağlık durumu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Biliyorsunuz ki çok zor günler geçirdim ve ölümden döndüm. Bugün tartıya çıktım ve 2,5 kilo aldığımı gördüm. Bu kilo artışı benim için çok büyük bir adım. Şu an sokakta olmama ve sizin ile konuşuyor olmam bile bir mucize. Az önce kebap bile yedik.”

Kilo almaya başladığını açıklaması ile hayranlarını sevindirmeyi başaran ünlü isim Seren Serengil’in neşeli tavırları dikkat çekti. Sağlık durumunu takip eden doktorlardan, konu ile ilgili olumlu dönüşler aldığını dile getiren Seren Serengil, şu an ki kilo hedefinin 55 kilo olduğunu da ifade etti.

Exit mobile version