Seren Serengil’den sevenlerine kötü haber!

Ünlü sunucu Seren Serengil uzun süredir sağlık problemleriyle mücadele ederken dün sabaha karşı saat 05.30 sıralarında fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Aniden ameliyata alınan Seren Serengil’in sevgilisi Mustafa Tohma sosyal medya hesabı İnstagram’dan açıklama yaptı.

SEREN SERENGİL İLE İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMA

“Geçirdiği ameliyat sonrası safra kesesi çalışamayacak duruma gelmiş. Bu nedenle safra kesesi alınacak. Böbreklerde su içmemesinden ve yine geçirdiği ameliyattan dolayı böbreklerde oluşan taşlar kanalları tıkadığı için acilen ameliyata alınacak.”

NE OLMUŞTU?

2016 yılında zayıflamak uğruna geçirdiği mide ameliyatının ardından 46 kiloya kadar düşen sunucu Seren Serengil, Dumping Sendromu hastalığına yakalanmıştı. Geçtiğimiz haftalarda sağlık durumu hakkında açıklama yapan Serengil, “Şekerim düşüyor, beynime oksijen gitmiyor” diyerek sevenlerini korkutmuştu.Dumping sendromu nedir?Midenin bir bölümünün ya da tamamının alındığı ameliyatlar veya gastrik bypass operasyonu sonrası ortaya çıkabilen “Dumping Sendromu”, midenin çok hızlı boşalması ile karakterize bir semptom olarak tanımlanabilir.

Exit mobile version