Serenay Sarıkaya Fox TV Ekranlarında Olacak! Bu Yapım Çok Konuşulacak!

Serenay Sarıkaya uzun süredir ekranlarda boy göstermiyor. Hayranları her ne kadar bir TV dizisinde yer almasını canı gönülden istese de güzel oyuncu ekranlara ara vermiş ve hemen peşinden de Alice Müzikali ile sahnede kendini göstermişti. Yapımcılığını Netflix’in üstlendiği Şahmaran isimli bir dizide Serenay Sarıkaya da rol aldı ancak bu yapım henüz yayınlanmadı. Ekranlardan uzak kalan Sarıkaya, hayranları ile hasret gidermeye geliyor.

2013’ten Bu Yana TV Ekranlarında Olmadı

Serenay Sarıkaya’nın hayranları, ünlü oyuncuyu ekranlarda başrolde görmek için bir süre daha bekleyecek gibi gözüküyor. Zira ünlü oyuncuya pek çok dizi teklifi gelse de ilgisini çeken bir yapımın olmadığı söyleniyor. Son olarak 2013 yılında Medcezir isimli yapımla televizyon ekranlarında olan ünlü oyuncu, daha sonra dijital platform olan Puhu TV’de Fi isimli dizide yer almış ve adından sıkça bahsettirmişti.

Ancak ne olursa olsun Serenay Sarıkaya’nın sevenleri, güzel oyuncuyu yakın zamanda ekranda görebilecek. Ünlü oyuncu, dizi ya da film olmasa bile bir talk şovun konuğu olarak Fox TV ekranlarının konuğu olacak.

Uzun bir süredir Zorlu PSM’in Youtube kanalında yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece isimli programda, İbrahim Selim’in konuğu olacak.

Programın İlk Konuğu Olacak

Oyuncu ve sunucu İbrahim Selim, bir süredir devam ettirdiği talk şovu artık Fox TV ekranlarında sevenleri ile buluşacak. Daha önceden youtube üzerinden yayınlanan program, aynı isimle TV ekranlarında olacak.

İbrahim Selim’in sunduğu programın Fox TV ekranlarında yayınlanacak ilk bölümü için ise sürpriz bir konuğu olacak. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Serenay Sarıkaya, İbrahim Selim ile Bu Gece’nin ilk konuğu olarak Fox TV ekranlarında hayranları ile buluşacak.

Exit mobile version