Serenay Sarıkaya’dan rol arkadaşı Burak Deniz ile aşk yaşadığı iddialarına yanıt: Üzerimden iddialar üretmeyin!

Güzelliği, sesi, oyunculuk performansları ve özel hayatı ile gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde yeni bir iddia ile daha gündeme geldi. Bir süredir dijital platform için çekilen Şahmaran dizisi için rol arkadaşı yakışıklı oyuncu Burak Deniz ile Adana’da bulunan Sarıkaya’nın, Deniz ile yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü.

Bir süredir ünlü model Didem Soydan ile ilişki içerisinde olan ve geçtiğimiz günlerde de aşırı alkol nedeni ile oyuncu Nilperi Şahinkaya’ya zor anlar yaşattığı haberleri ile gündeme gelen yakışıklı oyuncu Burak Deniz, Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme bomba gibi düştü. Soydan’ı aldattığı ileri sürülen Burak Deniz konuya ilişkin sessizliğini korumaya devam ederken beklenen açıklama Serenay Sarıkaya’dan geldi.

PARTNER OLDULAR!

Geçtiğimiz aylarda dijital bir platform için çekilecek olan Şahmaran isimli dizi için bir araya gelen Burak Deniz ile Serenay Sarıkaya, partnerliklerini açıklamaları ile birlikte hayranlarını sevince boğdu. İkilinin bir arada iyi bir iş çıkaracaklarını düşünen sosyal medya kullanıcıları, dizinin yayınlanmasını sabırsızlık ile beklediklerini belirtti.

AŞK İDDİASI GÜNDEMİ SALLADI!

Son olarak bir yıldır aşk yaşadığı Umut Evirgen’den ayrılan ve yakın çevresine “yorulduk, yürütemedik” dediği öne sürülen Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz hafta yeni bir iddia ile gündeme geldi. Didem Soydan ile sevgili olan rol arkadaşı Burak Deniz ile aşk yaşadığı öne sürülen Serenay Sarıkaya, sosyal medya kullanıcılarından tepki aldı.

AÇIKLAMA GELDİ!

Rol arkadaşı Burak Deniz ile aşk yaşadığı öne sürülen güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, gündemi sarsan iddialara karşı sessizliğini bozdu. Sarıkaya, yapmış olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Hakkımda çıkan iddia doğru değildir. Lütfen canınız sıkıldıkça üzerimden iddialar üretmeyin.”

Exit mobile version