Serenay Sarıkaya’dan sevgilisi Umut Evirgen’e teşekkür! Yorgun ve üzgünüm ama…

Hem Türkiye’de hem de yurtdışında yayınlanan dizileri sayesinde dünyada, geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya geçtiğimiz hafta uğradığı saldırı ile magazin gündeminde adından söz ettirmişti. Daha önce kendisine takıntılı olduğu biri tarafından saldırıya uğrayan Serenay Sarıkaya, korku dolu anlar yaşadıktan sonra şoförü ile birlikte karakola giderek saldırgandan şikayetçi olmuştu.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Serenay Sarıkaya, ayrıldıkları tahmin edilen sevgilisi Umut Evirgen’e teşekkür etmeden edemedi.

Eski Sevgilisini Yalnız Bırakmadı!

Geçtiğimiz hafta Alice Müzikali provasından çıkan ve şoförü Fatih Bey ile birlikte evinin yolunu tutan Serenay Sarıkaya, oturduğu sitenin önünde kötü bir sürpriz ile karşılaştı. Daha önce de kendisine saldırdığını belirtmiş olduğu bir şahsın, evinin önünde aracını tekmelemesi ve küfürler yağdırması ile neye uğradığını şaşıran ünlü oyuncu, hiç vakit kaybetmeden kendisiniz evine kapattı.

Sarıkaya’nın bir süredir aşk yaşadığı ancak yaklaşık olarak 2 hafta önce ayrılık kararı aldığı Umut Evirgen, Sarıkaya’ya karşı yapılan saldırı haberini alır almaz soluğu eski sevgilisinin yanında aldı. Sarıkaya’nın oturduğu sitenin bahçesine kendi özel korumalarını görevlendiren Umut Evirgen, bu hareketi ile aralarında ki buzların erimesini sağladı.

Başına gelen korkunç saldırıdan sonra bir süre sessiz kalan ancak gündüz saatlerinde magazin basını ile karşılaşınca soruları yanıtsız bırakmayan ünlü oyuncu, saldırganı şahsen tanımadığını ancak daha önce de aynı şahıs tarafından böyle bir saldırıya maruz kaldığını belirtti. Sarıkaya, polislere ve diğer emniyet çalışanlarına teşekkürlerini iletirken, sevgilisi Umut Evirgen’i de unutmadı. Yorgun ve üzgün olduğunu belirten Sarıkaya, sevgilisinin göndermiş olduğu korumalar için kendisine teşekkür etti.

Taşınıyor!

Yaşadığı saldırıdan sonra oldukça korku dolu anlar yaşayan Sarıkaya’nın, yakın zamanda hem arabasını hem de evini değiştireceği öğrenildi. Psikolojik olarak saldırıdan etkilenen Sarıkaya’nın, Anadolu Yakası sınırlarında özel güvenliği bulunan bir siteye taşınacağı iddia edildi.

Saldırgan Yakalandı!

Olaydan kısa bir süre sonra yakalanan ve saldırgan, çıkarıldığı mahkeme tarafından ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk edildi.

Exit mobile version