Magazin

Serenay Sarıkaya’nın, akıl hastanesinde olan takıntılı hayranından şok ifade: Allah katında nikahlıyız!

Dizilerin ve reklam filmlerinin sevilen isimlerinden biri olan Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz haftalarda mesleği ile ilgili değil, başına gelen korkunç saldırı haberi ile gündeme gelmişti. Oturduğu siteye girmek üzere iken kendisine takıntılı olduğunu daha önceden tecrübe etmiş olduğu bir hayranı tarafından saldırıya uğrayan Serenay Sarıkaya, yaşadığı olay sonrasında karakola giderek ifade vermiş ve şahıstan şikayetçi olmuştu.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın başına gelen korkunç saldırı sonrasında, saldırgan T.D.’nin verdiği ifadeler ortaya çıktı. Kan donduran ifadede yer alan açıklamalar, okuyanları şaşkına uğrattı.

Ne Olmuştu?

Geçtiğimiz haftalarda, bir süredir koronavirüs sebebi ile sergilenemeyen Alice Müzikali’nin provasından çıkan ve şoförü Fatih Bey ile oturduğu evin yolunu tutan Serenay Sarıkaya, evinin önüne geldiğinde kötü bir sürpriz ile karşılaştı. Kendisine daha öncede ulaşmış ve saldırıda bulunmuş olan şahsı, oturduğu sitenin önünde görünce şaşkına uğrayan Serenay Sarıkaya, aynı şahıs tarafından bir kere daha saldırıya uğradı.

Siteye giriş yapmak için bekleyen araca tekmeler ile saldıran ve etrafa küfürler savuran T.D. olay sonrasında hemen kaçmış ancak Sarıkaya, yaşadığı olayın şokunu bir türlü atlatamamıştı.

Akıl Hastanesine Gönderildi!

Daha önce de aynı kişi tarafından saldırıya uğrayan Serenay Sarıkaya, yaşadığı olayın şokunu atlattıktan sonra avukatı ve aynı olayda saldırıya uğrayan şoförü ile karakola gitti. Sarıkaya’nın şikâyeti üzerine saldırganı arama çalışmaları başlatan polis ekipleri, kısa bir süre içerisinde şahsın yerini tespit etti. Çıkarıldığı mahkeme tarafından akli dengesinin yerinde olmadığı kanaatine varılan T.D., tedavi altına alınmak üzere ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk edildi.

Kan Donduran İfade!

Çıkarıldığı mahkeme sonrasında ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk edilen saldırgan T.D.’nin, olay sonrasında verdiği ifade ortaya çıktı. Herkesi şaşkına uğratan bir ifadeye imza atan saldırgan T.D., açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Bizim, Allah katında nikahlı olduğumuzu düşünüyorum. Benim ile karşı karşıya gelip, konuşmadığı sürece nereye giderse orada olmaya devam edeceğim ve aynı şeyleri tekrar yapacağım. Aynı kıyafetleri giyiyoruz ve vücudumuzda aynı dövmeler var. Biz ruh eşiyiz.”