Serenay Sarıkaya’ya saldıran şahıs yakalandı! Saldırgan akıl hastanesine…

Ekranların sevilen yüzü ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde Etiler’deki evine giriş yapmak üzereyken bir saldırganın saldırısına uğramıştı. Gelen son dakika açıklamasına göre saldırganın yakalandığı, mahkeme kararınca ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

Aracını Tekmelemişti!

Geçtiğimiz hafta, sevilen oyuncu Serenay Sarıkaya’nın başına korkunç bir olay gelmişti. Alice Müzikali ile sahnelere geri dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu, prova çıkışı evinin yolunu tutmuş, şoförü ile birlikte Etiler’deki evinin önüne gelmişti. Otoparka giriş yapmaya çalışan araçta yer alan ünlü oyuncu, hiç beklemediği bir olay ile karşılaştı.

Kendisine takıntılı olduğu bir hayranının arabasına tekmeli ve küfürlü saldırı düzenlemesi sonucunda ne yapacağını bilemeyen Serenay Sarıkaya, hızla evine giriş yapmış ve sakinleştikten sonra şoförü ile birlikte karakola giderek şahıstan şikayetçi olmuştu.

Saldırgan Yakalandı!

Serenay Sarıkaya’nın aracına saldırdıktan sonra olay yerinden kaçan şahsın, an itibari ile yakalandığı öğrenildi. Şahsın 26 yaşında olduğu ve isminin Tayfun Demirtaş olduğu bilgisi doğrulandı.

Mahkemeye sevk edilmek üzere tutuklanan Tayfun Demirtaş, mahkeme kararı ile ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gönderildi. Serenay Sarıkaya’dan konu ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Daha Önce Neden Saldırdığı Ortaya Çıktı!

Serenay Sarıkaya’nın geçtiğimiz hafta maruz kaldığı saldırı olayından sonra, Tayfun Demirtaş isimli şahsın daha öncede ünlü oyuncuya karşı bir saldırı gerçekleştirdiği ortaya çıktı. O saldırısında Serenay Sarıkaya’nın ofisine kadar giden ve duvardan ofis bahçesine atlayan Tayfun Demirtaş hem ünlü oyuncuya hem de ofis arkadaşlarına zor anlar yaşatmıştı.

Tayfun Demirtaş’ın daha önce ki saldırısında ofisin araçlarına zarar verdiği ve eline aldığı metal bir küllükle etrafa saldırdığı bilgisi doğrulandı. O zaman da kaçan ancak daha sonrasında polis ekipleri tarafından yakalanan saldırgan Demirtaş, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı. Tayfun Demirtaş’ın polis karakolunda verdiği ifadede, Serenay Sarıkaya’nın başrolünde oynadığı Medcezir isimli dizide kendisine de başrol verileceğinin söylendiği ancak verilen bu sözün tutulmamasının onu çok sinirlendirdiğini ve saldırıyı bu neden ile gerçekleştirdiğini söylediği ortaya çıktı.

Exit mobile version