Serenay Sarıkaya’ya, tekmelenme şoku! Ünlü oyuncu saldırıya uğradı!

Türkiye’nin sevilen oyuncularından biri olan Serenay Sarıkaya, dün akşam saatlerinde korkunç bir olay yaşadı. Alice Müzikali ile tekrar sahnelere dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu, dün akam saatlerinde Etiler’deki evine dönerken, etrafa küfürler savuran biri tarafından saldırıya uğradı. Olay sonrasında korkarak, hemen evine sığınan ünlü oyuncunun yardımına henüz ayrılık yaşadığı eski sevgilisi Umut Evirgen koştu.

Ünlü Oyuncuya Tekmeli Saldırı!

Bir süredir ekranlarda herhangi bir iş yapmayan Serenay Sarıkaya, dünyaca ünlü Alice Müzikali ile tiyatro sahnelerine tekrar dönmeye hazırlanıyordu. Geçtiğimiz haftalarda Alice Müzikali’nin tekrar başlayacağının duyurulmasından sonra provalara tam gaz başlayan Serenay Sarıkaya, dün akşam da provadaydı. Prova çıkışı, şoförü ile birlikte evin yolunu tutan Serenay Sarıkaya evinin girişinde korkutucu bir olay ile karşılaştı.

Oturduğu siteye, şoförünün kullandığı aracı ile giriş yaptığı esnada şimdilik kimliği açıklanmayan bir şahıs tarafından saldırıya uğrayan Serenay Sarıkaya’nın, aracı tekmelendi. Aracı tekmeleyen şahıs, etrafa küfürler yağdırarak herkesi tedirgin etti. Herhangi bir fiziksel münakaşaya sebebiyet vermek istemeyen Serenay Sarıkaya’nın şoförü, aracı durdurmadan siteye giriş yaptı.

Eski Sevgilisi Dayanamadı!

Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya’nın bir süredir aşk yaşadığı iddiaları magazin gündeminde dolaşıyordu. Konu ile ilgili herhangi bir yorum yapmayan çiftin, Umut Evirgen’in “evet beraberiz” itirafından sonra 3 aydır aşk yaşadığı ortaya çıktı. Ancak aşk itirafından kısa bir süre sonra çiftin ayrılık haberi geldi.

Geçtiğimiz günlerde ayrıldıkları ortaya çıkan Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya, dün akşam saatlerinde ünlü oyuncunun uğradığı saldırı sonucunda tekrar bir araya geldi. Henüz yeni bir ayrılık yaşadığı eski sevgilisinin saldırıya uğradığı haberini alan Umut Evirgen, soluğu Sarıkaya’nın yanında aldı.

Evine Koruma Yerleştirdi!

Serenay Sarıkaya’nın uğradığı saldıran sonra yanına gelen Umut Evirgen, sitenin bahçesine koruma görevlilerinin yerleşmesini istedi. Serenay Sarıkaya konuya ilişkin henüz bir açıklama yapmazken, olaydan kısa bir süre sonra şoförü ve eski sevgili Umut Evirgen ile birlikte karakola giderek, şikayetçi oldu.

Saldırıyı düzenleyen kişinin, bir süredir Serenay Sarıkaya’ya takıntılı olan bir kişi olduğu ortaya çıktı.

Exit mobile version