Magazin

Serkay Tütüncü aşka geldi

Kısa bir süre önce kendisi gibi oyuncu ve eski rol arkadaşı olan İlayda Alişan ile aşk yaşadığını sosyal medya hesabından ilan eden Serkay Tütüncü, sevgilisinin tatil pozuna kayıtsız kalmadı.

Oyuncu İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü’nün aşkı tam gaz devam ediyor. Bodrum’da tatil yapan Alişan, önceki gün çekildiği fotoğrafları takipçileriyle paylaştı.Kısa bir süre önce meslektaşı Serkay Tütüncü ile aşk yaşadığını ilan eden 25 yaşındaki oyuncu, bikinisiyle kayalıkların üzerinde verdiği  pozu yayınladı. Sevgilisinin paylaşımına kayıtsız kalmayan Tütüncü de İlayda Alişan’a, “Ne güzelsin be!” yorumunu yaptı. Öte yandan Alişan, geçtiğimiz günlerde Yalıkavak’taki bir plajda objektiflere takılmıştı. Denize girmemeyi tercih eden oyuncu, bir an olsun telefonunu elinden düşürmemişti.

Set aşkı gerçek oldu

Geçtiğimiz sezon final yapan ‘Masumiyet’ dizisinde birlikte rol alan Serkay Tütüncü ile İlayda Alişan’ın set aşkı gerçek olmuştu. Alişan, Tütüncü ile karesini kalp emojisi ile yayınlamıştı. Öte yandan geçtiğimiz aylarda Serkay Tüncü ile hakkında çıkan aşk dedikodularına tepki gösteren İlayda Şahin, “İddialar yalan! Uzun zamandır hayatımda kimse yok. Bu söylentiler beni yıpratıyor! Üzülüyorum… Aşka değil, kariyerime odaklandım.” demişti.

İlayda Alişan kimdir?

İlayda Alişan 26 Şubat 1996 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Sinema ve dizi oyuncusu olan İlayda Alişan, Behçet Kemal Çağlar Lisesi’nde eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Moda Tasarım okudu. İlayda Alişan, 1.60 metre boyunda, 48 kilo ve Balık burcudur. Hayatının dönüm noktası olarak babasının arkadaşının habersiz bir şekilde kendisini ajansına kayıt etmesi ile birlikte küçük yaşlardan itibaren sektöre giriş yaptı.

Oyunculuk hayatına reklam filmlerinde oynayarak başladı, Nestle, Coco Cola, Ülker, Akbank, Eti gibi birçok markanın reklam filminde oynadı. İlk olarak 2011 yılında başrollerinde Çetin Tekindor ve Bülent İnal gibi oyuncuların bulunduğu Bir Çocuk Sevdim dizisinde Merve karakteriyle rol aldı