Kültür Sanat

Sevenleri çok üzülecek! Ünlü dizi ekranlara veda ediyor

Başrollerini Halit Ergenç ile Birce Akalay‘ın paylaştığı Babil dizisinden sevenlerini üzecek bir haber geldi. Dizi setinden gelen habere göre, dizi 20. bölümde ekranlara veda edecek. Babil’in yerine ise Özcan Deniz‘in başrolünü oynadığı ‘Seni Çok Bekledim’ dizisi izleyici karşısına çıkacak.

Star TV ekranlarının iddialı dizisinden izleyicisini üzecek bir haber geldi. İkinci sezonda reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamayan Babil ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

20. bölümde Babil’in final yapması beklenen Babil’in yerine ise Star TV’nin yeni dizisi ‘Seni Çok Bekledim’ izleyici karşısına çıkacak.

Babil kadrosunda kimler var?

Halit Ergenç, Onur Saylak, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Mesut Akusta, Beren Kasımoğulları

Babil son bölümde ne olmuştu?

İrfan, Deniz’in soruları karşısında iyice köşeye sıkışırken, Egemen Eda’yı velayet davasına ikna etmeye çalışıyor. Öğrendiği bir bilgi Ayşe’nin kalbini İrfan’a karşı yeniden ısıtırken, Süleyman’ın geldiği oyunla ilgili İlay’dan şüphelenmesi aralarında soğuk rüzgarlar estiriyor. Özkan’ın güvenini kazanarak düşmanlarına karşı avantaj sağlayan İrfan, Egemen’den yediği son gol ile bitirici darbeyi vurmak için düğmeye basıyor.