Sevgilisini kaybeden Gülçin Ergül, aldığı ödülün keyfine varamadı: Bugünü görmesini çok isterdim!

Hepsi Grubu ile adını duyuran ve daha sonra gruptan olaylı bir şekilde ayrılarak şarkıcılık kariyerine yalnız başına devam etme kararı alan şarkıcı Gülçin Ergül, 14 Aralık tarihinde geçirdikleri trafik kazası sonucu kaybettiği sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’nın ardından gözyaşı dökmeye devam ediyor.

Dün gerçekleştirilen bir ödül törenine katılan ve sevgilisi ile birlikte trafik kazası geçirmelerinin ardından ilk kez görüntülenen şarkıcı Gülçin Ergül, yaptığı ödül konuşması ile herkesi duygulandırdı. Ayakta durmakta güçlük çektiği gözlenen Gülçin Ergül’ün, yas sürecini hala atlamadığı görüldü.

Kendisi Yaralandı, Sevgilisi Hayatını Kaybetti!

Geçtiğimiz yılın aralık ayında Balıkesir’den İstanbul’a doğru yola çıkan Gülçin Ergül ve sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı, aşırı yağıştan ötürü araçlarının kayması ve şoför koltuğunda oturan Erdal Şeyda Lafçı’nın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda büyük bir trafik kazası geçirmişlerdi. Yaşanan kazanın ardından Erdal Şeyda Lafçı olay yerinde hayatını kaybetmiş, şarkıcı Gülçin Ergül ise ufak sıyrıklarına müdahale edilmesi amacı ile hastaneye kaldırılmıştı.

İlk Kez Evden Çıktı!

Bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’yı kaybetmesinin ardından bir yas sürecine giren şarkıcı Gülçin Ergül, olayın üzerinden yaklaşık olarak 2 ay geçmesinin ardından ilk kez görüntülendi. Sosyal medya hesabı aracılığı ile daha önce yaptığı bir paylaşımda meditasyonlar ve şarkılar ile ayakta kalmaya çalıştığını dile getiren Gülçin Ergül, korkunç kazanın ardından evden ilk kez çıkarak, toplum içine karıştı.

Beşiktaş BAU Güney Kampüsü’nde düzenlenen bir müzik ödülleri törenine, ödül almak üzere katılan Gülçin Ergül’ün, yürümekte zorluk çektiği ve yakınının koluna girerek yürümeyi tercih ettiği gözlendi.

Duygulandıran Konuşma!

Sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’yı, içerisinde kendisinin de bulunduğu aracın bir tır ile çarpışması sonucu kaybeden Gülçin Ergül, olayın ardından ilk kez toplum içerisine karıştığı yer olan BAU müzik ödülleri töreninde görüntülendi. Kendisine verilecek olan müzik ödülünü almak üzere sahneye çıkan Gülçin Ergül, yaptığı ödül konuşması ile herkesi duygulandırdı. Ünlü şarkıcı, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Tüm gücümle, olabildiğince mucizevi bir şekilde kendimi toplayarak karşınızdayım. Bu ödülü şu an da hayatta olmayan sevgilim Erdal için alıyorum. Onun, bu şarkının yapımında ve klibinde çok fazla emeği var. Bugünü görmesini çok isterdim.”

Exit mobile version