Magazin

Sevilen 6 diziden kötü haber: Final yapacak!

Ekranlarda yaprak dökümü devam ediyor. 6 diziden kötü haber geldi. Masumlar Apartmanı, Sadakatsiz, Evlilik Hakkında Her Şey ve 3 dizi daha final kararı aldı. Dizilerin final tarihi de belli oldu. İşte final kararı alan diziler…

MASUMLAR APARTMANI

TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşan “Masumlar Apartmanı”, 17 Mayıs akşamı 71. bölümüyle ekranlara veda edecek. Gülseren Budayıcıoğlu’nun senaryo tasarımını üstlendiği dizinin final kararı, dizinin 2. sezonda hedeflenen reytinglere ulaşamaması nedeniyle alındı.

SADAKATSİZ

Kanal D’de yayınlanan “Sadakatsiz”, 25 Mayıs Çarşamba akşamı 60. bölümüyle final yapacak.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY

Gökçe Bahadır’ın başrollerinde yer aldığı Fox TV dizisinin sezon sonunda final yapması bekleniyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, reyting listelerinde alt sıralarda yer alan dizi, yurt dışı satışları iyi gittiği için sezon sonuna kadar devam edecek.

ÜÇ KURUŞ

Ay Yapım’ın Show TV çektiği, başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un yer aldığı “Üç Kuruş” dizisi, düşük reytingleri nedeniyle 28. bölümüyle ekranlara veda edecek. Dizi, 23 Mayıs’ta final yapacak.

BARBAROSLAR AKDENİZ’İN KILICI

TRT 1’de yayınlanan “Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı” dizisinin yüksek maliyete karşılık düşük reyting nedeniyle sezon sonunda final yapacağı iddia edildi.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA

ATV’nin reyting rekortmeni dizileri arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova’nın 9 Haziran akşamı 140. bölümüyle final yapacağı iddia edildi.