Sevilen dizide flaş karar: Veda ediyor!

Fox TV ekranında yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisi her çarşamba akşamları izleyici ile buluşuyor. Zonguldak’ta yer alan kömür madenlerinde geçen dizi 1939 yılının Türkiye’sine ışık tutuyor. Başrollerinde Esra Bilgiç ile Uğur Güneş’in rol aldığı dizide reytingler şu aralar iyi gitmiyor. Diziye bir yıl önce hazırlık yapılmıştı ve Haziran ayında ise çekimlere başlanmıştı. Yeni sezonuna büyük beklentilerle başlayan dizi beklentilerin altında kaldı.

Yönetmen ayrıldı

Dizinin yönetmeni olan Zülküf Yücel ise yaşanan bu tablo karşısında hikayeden ayrıldı. Cevdet Mercan’ın başa geçmesiyle bazı değişiklikler yapıldı. Diziye bir ünlü isim veda ederken, bir başka ünlü oyuncu da ekibe dahil oldu.

 

Malik veda ediyor

Malik karakterini canlandıran Murat Daltaban bir hayli etkileyici performans sergilemesine karşın bu karakterin ölümü ile birlikte Murat Daltaban da hikayeden ayrılmış oldu. Ayrıca 4 yıla yakın bir süredir ekranlarda görünmeyen Başak Parlak da Bahar karakteri ile diziye dahil oluyor. En son Fox TV ekranlarında yayınlanan Şevkat Yerimdar dizisinde rol alan oyuncu 1996 yılından beri oyunculuk yapıyor.

Exit mobile version