Magazin

Şevval Şahin’e sevgilisi Marcus Aral’dan destek

Geçtiğimiz günlerde CNN TÜRK’te yayınlanan ‘Sorgu Sual’ programına katılan Şevval Şahin “İstiklal Marşı’nı biliyor musunuz?” ve “Atatürk’ün herhangi bir sözünü biliyor musunuz?” sorularına cevap verememişti. Son zamanların çok konuşulan isimlerden Şevval Şahin’e, sevgilisi Yiğit Marcus Aral’dan destek geldi. Aral sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda “Her zaman yanındayım, rencide etmeye çalışanlar karşılarında beni bulacaklar.” dedi.

2018’de Miss Turkey güzeli seçilen ve pandemi döneminde yaptığı partilerle gündeme damga vuran Şevval Şahin ‘Sorgu Sual’ programına katılmıştı.

 

 

21 yaşında olan Miss Turkey güzeli, Merve Şahin ve Melis Özcan’ın sorduğu bazı sorular karşısında cevapsız kalmıştı. “İstiklal Marşı’nı biliyor musunuz?”, “Atatürk’ün herhangi bir sözünü biliyor musunuz?” ve “Türkiye’de kaç coğrafi bölge var?” sorularına cevap verememişti. “Fahrettin Koca’yı tanıyor musunuz?” sorusuna ise “Pas” yanıtını vermişti.

Stüdyoyu terk eden Şahin, bir süre sonra sakinleşip geri dönmüştü. Basit sorulara cevap verememesi sosyal medyada gündem oldu.

Sevgilisiyle çekilmiş samimi pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan Yiğit Marcus Aral, sevgilisine destek çıktı.

Aral, “Canım aşkım! Senin kadar iyi bir kalbe sahip olan bir insanla tanışmadım. İçindeki pozitif enerjiyle etrafını aydınlatmaya devam edeceksin. Senin kültürünü, klasını, hayat felsefeni ve insanlara bakışını herkesin anlamasını beklemek zaten saçma olurdu. Yaşına göre çok olgunsun, cesaretli ve başarılısın , maalesef bunu çekemeyen fesat gözlerden senin kültürünü, klasını, hayat felsefeni ve insanlara bakışını herkesin anlamasını beklemek zaten saçma olurdu.. Seni her zaman sevmeye ve iyi ya da “ehhh” günlerinde her zaman yanındayım, benim için bu bir onurdur ve seni rencide etmeye ya da kırmaya çalışan mahlukatlar karşılarında beni bulacaklar.” dedi.