Magazin

Şevval Şahin’in de dahil olduğu pek çok ünlü isim, koronavirüse aldırış etmeden parti yaptı!

Koronavirüs salgını sebebiyle her yerde sosyal mesafe ve tedbir uyarılarında bulunulurken, iş adamı Caner Karaloğlu 100 kişilik bir davet düzenledi. Polis baskınının yapıldığı ve sabahın ilk ışıklarına kadar süren partiye, aralarında yaptıkları parti sebebiyle 10 kişinin virüse yakalanmasına sebep olan Şevval Şahin ve sevgilisi de vardı.

2018 Miss Turkey güzeli Şevval Şahin ve sevgilisi Yiğit Marcus Aral, Boğaz’daki evlerinde verdiği yaş günü partisinde 10 kişinin koronavirüs testi pozitif çıkması sebebiyle eleştirilerin hedefi olmuştu. İkilinin ardından işadamı Caner Karaloğlu da parti düzenledi. Karaloğlu, önceki gece Yeniköy’de kendisine ait villada yaklaşık 100 kişilik doğum günü partisi verdi. Partiye Şahin ve sevgilisi de katıldı.

ÇOK SAYIDA ÜNLÜ İSİM KATILDI

Sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden partiye katılanlar arasında Şeyma Subaşı, Şevval Şahin, Buse İskenderoğlu, Ayşe Özyılmazel, Alp Gürcan ve Uğur Güven gibi ünlü isimler de vardı. Kendi evinde verdiği partide çektirdiği fotoğrafları sosyal medyada paylaşan Şevval Şahin’in bu sefer bir paylaşım yapmaması dikkat çekti.

POLİS BASKIN YAPTI

Gecenin ilerleyen saatlerinde şikayet üzerine eve polis geldi. Yüksek sesten dolayı yapılan şikayet üzerine ekipler, Karaloğlu’nu uyardı. Bunun üzerine işadamı, müziğin sesini kısıp camları kapatarak eğlenceye devam etti. Fakat polislerin gelmesinden rahatsız olan Şevval Şahin, Buse İskenderoğlu ve Ayşe Özyılmazel evi hemen terk etti. Salgına ve polis baskınına rağmen eğlencelerini bozmayan partide, hiç bir davetlinin maske takmadığı da görüntülere yansıdı.