Şevval Şahin’in sevgilisi Yiğit Marcus Aral’dan Demet Akalın’a şok sözler!

Kendilerine ait bir villada ev partisi veren Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral gündemden düşmüyor. Verilen partide 10 davetlinin koronavirüs olduğunun ortaya çıkmasından sonra farklı çevrelerden tepki toplayan ikiliye bir eleştiri de Demet Akalın'dan gelmişti. Kavgaya ünlü modelin sevgilisi de karıştı.

Evlerinde verdikleri parti sonrası 10 davetlinin koronavirüs olduğunun ortaya çıkmasının ardından gündemden düşmeyen şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral cephesinden yeni açıklamalar geliyor.

Yiğit Marcus Aral koronavirüs olmuş, ev karantinasına girmişti. Bu süreçte evlerinde yaptıkları partiyle kuralları çiğneyen çift, 10 davetlinin koronavirüs olmasının hemen ardından büyütülecek bir şey olmadığı açıklamasını yapmış ve başka bir yere tatile gitmişlerdi.

Ünlü çifte pek çok çevreden tepkiler ardı ardına gelmiş, bu eleştirilerde bulunanlardan biri de ünlü şarkıcı Demet Akalın olmuştu.

Parti vermesine tepki gösteren Demet Akalın ve Burcu Kıratlı için “O isimleri tanımıyorum” açıklamasını yapan Şevval Şahin, “Gerçekten Demet Akalın’ı tanımıyor musunuz?” sorusunu “Kişisel olarak tanımıyorum. Ama duydum ve ilgilenmiyorum” diye yanıtladı.

“ANNESİ YAŞINDA”

Yiğit Marcus Aral da şöyle konuştu: “Annesi yaşında Şevval’in. Birazcık ayıp kaçıyor yani. Allah işlerini artırsın ama herkes kendi hayatına baksın. Kimseden ahlak öğrenecek değiliz. Herkes kendi ahlakına baksın. Biz kötü bir şey yapmıyoruz. Ama yine de verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.”

 

Exit mobile version