Magazin

Şevval Sam bomba bir diziyle ekranlara dönüyor: ‘Yandaki Oda’

Yasak Elma dizisindeki üstün performansından sonra Şevval Sam bir süre dinlenmeye çekilmişti. Şimdi ise yeni dizi ‘Yandaki Oda’ ile ekranlara dönüyor. Başrolünün Caner Cindoruk’la paylaşacak olana ünlü oyuncuya Nazan Kesal eşlik edecek.

Star TV, büyük ilgi gören yapımlarının ardından “Yandaki Oda” isimli yeni bir dizi projesini duyurdu. OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği dizi, Yalı Çapkını, Ömer ve Sakla Beni gibi sevilen projelerin ardından geliyor. Kadrosunda usta isimler Şevval Sam, Caner Cindoruk ve Nazan Kesal’ı bulunduran yapımın okuma provası gerçekleştirildi.

Başrollerde deneyimli isimler

“Yandaki Oda,” sevilen kanal Star TV’nin iddialı projelerinden biri olmaya aday. Başrollerinde Türk televizyonunun sevilen isimleri Şevval Sam, Caner Cindoruk ve Nazan Kesal’ı ağırlayan dizi, aşk, drama ve heyecan dolu bir hikaye sunmayı amaçlıyor.

OGM Pictures kalitesiyle geliyor

OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği yapımın senaryosunu Mehmet Barış Günger, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı oturacak.

Hazırlıklarına başlanan dizinin ekibi, heyecan dolu bir sürecin ilk adımı olan okuma provasını gerçekleştirdi. Bu özel anlar, projenin arkasındaki güçlü ekibi ve oyuncular arasındaki uyumu gösteren bir görselle izleyicilere sunuldu.

Yakında Star TV ekranlarında

Star TV’nin yeni dizisi “Yandaki Oda,” OGM Pictures’ın kalitesiyle birleşerek izleyicilere yeni bir hikaye vaat ediyor. Aşkın, dramın ve sürükleyici bir atmosferin bir araya geldiği bu yapımın, televizyonseverlerle buluşması heyecanla bekleniyor.