Seyahat etmek isteyenler dikkat: 13-15 Ocak tarihleri için flaş açıklama!

Corona virüsü salgını sürecinde hava yolları şirketler çeşitli kampanyalar ile müşteri çekmeye çalışıyorlar. Son olarak Türk Hava Yolları seyahat etmek isteyenlere güzel haberi verdi. Şirketten yapılan açıklamaya göre, vatandaşlar, 13-15 Ocak‘ta satın alacakları biletler ile 1 Nisan-31 Aralık’ta yüzde 40 indirimli uçacak.

Pandemi nedeniyle hava yolları şirketleri kampanya yarışına girdiler. Son olarak THY Basın Müşavirliği, yurt dışı uçuşlarında ve tüm bilet tiplerinde geçerli olan kampanyadan yararlanmak isteyen yolcuların, 13-15 Ocak’ta satın alacakları biletler ile 1 Nisan-31 Aralık’ta yüzde 40 indirimli uçacağı duyuruldu.

Ayrıca yolcular, kampanya kapsamında satın alacakları biletlerin tarihinde ücretsiz değişiklik yapma hakkına da sahip olacak. İptal ya da iade durumunda ise ücret sınıfı kuralları geçerli hale gelecek.

KKTC Ercan Havalimanı ve Çin anakarası (Pekin, Şangay, Guangzhou ve Xi’an) varışlı/çıkışlı noktaların kapsamda yer almadığı kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgilere “www.turkishairlines.com” internet adresinden ulaşılabilecek.

THY resmi internet sayfası üzerinden yurt dışı çıkışlı uçuşlar için şu açıklamayı yaptı:

Yurt dışı çıkışlı, Türkiye varışlı veya aktarmalı olarak başka bir ülkeye uçuş yapacak yolcularımızın dikkatine:
30 Aralık 2020 itibariyle, Türkiye’ye gelen 6 yaş ve üzeri yolcuların (denizci, tır şoförü, transit yolcu hariç) planlanan kalkış saatinden önceki 72 saat içerisinde numune vererek alacakları negatif PCR test (nükleik asit testi olmalıdır) belgelerini uçuştan önce ibraz etmeleri gerekmektedir.

Transit yolcularımızın; Türkiye regülasyonları gereği PCR testi sunmasına gerek olmayıp PCR testi gerekliliği, yaş sınırı ve süre yönlendirmeleri bakımından varış ülkesi kurallarını da ayrıca dikkate almaları gerekmektedir.
Basılı olarak ya da dijital ortamdaki negatif PCR test sonucunu ibraz etmeyen yolcularımız, uçuşa kabul edilmeyecektir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz

Exit mobile version