Seyahat etmek isteyenler için duyuruldu: 2 doz aşı olanlar dikkat!

Seyahat etmek isteyenler için önemli bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre iki doz aşı olanlara bedava bilet kazanma şansı verilecek. Bu kapsamda Pegasus’tan yapılan açıklamada, “2 doz Covid-19 aşısı olduktan sonra hayata daha güvenle karışmak ve yarışmama katılıp bedava bilet kazanmak AŞILI GÜZEL!” ifadeleri kullanıldı.

Pegasus seyahat planı yapanlar için yarışma duyurusunda bulundu. Havayolu şirketi iki doz aşı olanlara bedava bilet kazanma fırsatı verecek.

Pegasus tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Yarışmaya katıl butonuna tıklayarak başvuru sayfasına git,

23.10.2021 tarihine kadar, “Uçmanın aşılı güzel olduğu o şehre neden gitmek istediğini anlat”,

Jüriyi etkile,

2 doz Covid-19 aşını ol,

1000 yurt içi gidiş-dönüş uçak biletinden biri senin olsun…

3.08.2021 SAAT: 12:00 – 23.10.2021 SAAT: 12:00 kampanya tarihleri arasında Türkiye genelinde PEGASUS HAVA TAŞIMACILIĞI A.Ş. için düzenlenecek yarışmada https://www.flypgs.com/ internet sitesine giriş yaparak yarışma için oluşturulan başvuru ekranına ad, soyad, cep telefonu ve e-mail bilgilerini girerek “Uçmanın aşılı güzel olduğu o şehre neden gitmek istiyorsun?” sorusunu cevaplayanlar yarışmaya katılacaklardır. Katılımlar konusunda uzman jüri tarafından değerlendirilecek olup; değerlendirme sonunda kazanan 1000 kişiye yurt içi gidiş-dönüş uçak bileti şifresi ikramiye olarak verilecektir.

Exit mobile version