Personel Alımı

Seyahate ve arazide çalışmaya elverişli olanlar dikkat: Bakanlık personel alımı yapacak!

ÖSYM resmi internet sayfası üzerinden önemli bir duyuruda bulundu. Bugün yapılan yeni açıklamaya göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin tercih kılavuzu yayınlandı. Söz konusu kılavuza adaylar bugün saat 10.00’dan itibaren erişim sağlayabilecekler.

Çevre ve Su Bilimleri ve Mühendisliği Lisans Programından mezun olanlar arasından personel alımı yapacağını duyurdu. Bu kapsamda, ÖSYM tarafından adaylar için tercih kılavuzu yayınlandı. Yayınlanan kılavuzda başvuru yapacak olan adayların seyahate ve arazide çalışmaya elverişli olması gerektiği bildirildi.

ÖSYM tarafından yapılan açıklama:

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilmek üzere yerleştirme yapılacaktır. Adaylar, KPSS-2021/7 Tercih Kılavuzuna saat 10.00’dan itibaren aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir.

Adaylar tercihlerini, 21 – 26 Ekim 2021 tarihleri arasında ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden yapabileceklerdir. Tercih işlemleri, 26 Ekim 2021 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir.

Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2021/7 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı KPSS-2021/7 Tercih Kılavuzu