Şeyma Subaşı ayrılık sonrası hemen Acun Ilıcalı’yı mı aradı?

Şeyma Subaşı’nın evlilik yolunda hızla ilerlediği sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den aniden ayrılması şok etkisi yarattı. Subaşı ve Mısırlı iş insanının her şey yolunda giderken ve bebek beklerken ilişkilerini neden noktaladıkları da merak konusu oldu.

Şeyma Subaşı, lüks yaşantısıyla özel hayatıyla ve sansasyonel açıklamalarıyla magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. 2018’de Acun Ilıcalı ile boşanmasının ardından İtalyan Guido Senia’yla aşk yaşamaya başlayan ancak aradığı mutluluğu yine bulamayan Subaşı, ocak ayında Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Güzel gittiği düşünülen dolu dizgin yaşanan aşkın sonu şaşkınlık yarattı. Sevgilisinin kendisi ve kızı Melisa için uçak kapatması ardından Subaşı’nın ‘Ben onun malı olmaktan mutluyum’ açıklaması tartışmalara neden olmuştu. Hakkında çok sayıda tweet atılan Şeyma Subaşı, ardından kendisine gelen eleştirilere, “Her zaman en iyisini hak ettiğimi biliyordum! Çok değerliyim, çok özelim ama her şeyden önce ailemden iyi bir eğitim aldım. İyi bir insan olmamı tavsiye ettiler. Tanrı bana en iyisini verdi. Seni çok seviyorum Meedo! ‘Harika bir adam nasıl olmalı?’ diye bir kitap yazmalısın.” şeklinde yanıt verdi.

Sık sık aşk pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan ve mutluluklarını gözler önüne seren Subaşı, daha sonra 3 Haziran’da da Alsaloussi’den evlilik teklifi aldı ve sevgilisine ‘Evet’ yanıtını verdi. Bu teklif de magazin gündemine “800 bin tl değerinde tektaş” tartışmasıyla oturdu. Ardından Şeyma Subaşı öyle bir açıklama yaptı ki.. Sosyal medya paylaşımında “Biliyorum cevap vermemem lazım arkadaşlar ama her şeyi bildiğini sanan basın bu açıklamayı hak ediyor. Hem de bu açıklamayı çok iyi hissederek yapacağım. Eğer yüzük fiyatını dolar olarak yazsaydınız bir tık yaklaşabilirdiniz” diyerek tepkileri üzerine çekti.

Dokuz gün sonra ‘milyarder değil’ iddiası

Çizdikleri mutluluk portesine gölge düşüren bir iddia ortaya atıldı. 3 Haziran’da evlilik yolunda adım atan çift hakkında 12 Haziran’da ise Subaşı’nın sevgilisinin milyarder olmadığı iddiaları konuşulmaya başladı. Alsaloussi sessizliğini koruyarak, haklkında çıkan haberlere yanıt vermemeyi tercih etti.

22 Haziran’da ise bomba etkisi yaratan açıklama geldi “hamileyim”

Aşkın bitmesi sonrası ortaya pek çok iddia atıldı. İddialara göre Subaşı eski eşinden yardım istedi. Ayrılık sonrası iddiaların arkası kesilmedi. Erol Köse bir paylaşımında Subaşı sevgilisinin dolandırıcı olduğu ortaya çıkınca bebeğini aldırıp ve ayrılık kararı aldığını iddia etti.

Sosyal medyada bir diğer dolaşan iddia ise Şeyma Subaşı’nın sevgilisinin dolandırıcı olduğunu anlayınca eski eşi Acun Ilıcalı’yı aradığı yönünde. Acun Ilıcalı’dan yardım isteyen Şeyma Subaşı; “Bizi buradan aldır. Beni aldırmıyorsan da Melisa’yı aldır!” diyerek Ibiza’da yeni bir ev istemiş. Bu telefonun üzerine harekete geçen Acun Ilıcalı, kızı Melisa ve eski eşi Şeyma Subaşı için Ibiza’da lüks bir villa kiralamış. Ardından Subaşı, Instagram hesabından yeni evinin fotoğraflarını paylaştı ve “huzurlu” olduğunu söyledi.

 

Exit mobile version