Şeyma Subaşı hem Mısırlı sevgilisi Meedo ile barıştı hem Guido’yla aynı yerde tatilde!

Şeyma Subaşı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ayrılıp üzerinden zaman geçmeden yeniden barışarak magazin gündemini allak bullak etmeyi başardı. Şimdi hem sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile barıştı hem de eski İtalyan sevgilisi DJ Guido ile aynı tatil yerinden paylaşım yapıyor.

Geçtiğimiz günlerde Mısırlı sevgilisinden ayrıldığını ve bebeğini kaybettiğini açıklayan Şeyma Subaşı, son paylaşımıyla kafa karıştırdı. Bugün dans ettiği bir videoyu sosyal medya hesabından yayınlayan Subaşı’nın parmağındaki tektaş, eski sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile barıştığı iddialarını gündeme getirdi.

Şeyma Subaşı’nın evlilik yolunda hızla ilerlediği sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den aniden ayrılması şok etkisi yarattı. Subaşı ve Mısırlı iş insanının her şey yolunda giderken ve bebek beklerken ilişkilerini neden noktaladıkları da merak konusu oldu.

Geçtiğimiz günlerde Mısırlı sevgilisinden ayrıldığını açıklayan Şeyma Subaşı, Mohammed Alsaloussi ile barıştı. Önceki gün Alsaloussi ve arkadaşlarıyla tekne turu yapan Subaşı’nın tek taşını da yeniden taktığı görüldü. İlişkileri aylardır konuşulan Şeyma Subaşı (30) ve Mohammed Alsaloussi (36) barıştı. Çift aralarındaki buzları eritti ve aşklarına yeniden şans verdi. Ayrılıklarıyla ilgili pek çok iddia ortaya atılan Subaşı ve Alsaloussi, Ibiza’daki tatillerine kaldıkları yerden devam ediyor.

Çift, dün tekne turuna çıktı. İkilinin, arkadaş grubuyla yemek yedikleri masada yan yana oturdukları görüldü. Subaşı’nın, Alsaloussi’nin yüzünü gizlemesi dikkatlerden kaçmadı. Şeyma Subaşı kendisine gönderilen dev bir buketi sosyal medyadan paylaştı. Çiçekte ‘love’ (aşk) notu yazması da dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan, son olarak magazin kulislerini meşgul eden bir söylenti daha var… Şeyma Subaşı’nın Mısırlı Meedo’dan önceki İtalyan sevgilisi DJ Guido ile aynı yerlerden paylaşım yapması dikkatlerden kaçmadı. Mısırlı sevgilisiyle olaylı ayrılığının ardından yeni barışan Şeyma’nın İbiza’da eski sevgilisi Guido ile yakın olması sosyal medyada şok etkisi yarattı. Türkiye güzeli Şevval Şahin’in eski sevgilisi Marcus Aral’ın, kendisinden ayrıldıktan sonra görüşmeye başladığı Kerem Kamışlı’yı sandalye ile denize fırlattığı anları hatırlayan sosyal medya kullanıcıları, ‘Guido da Mısırlı Meedo’yu sandalyesiyle denize fırlatsın’ diye espri yaptı.
Exit mobile version