Magazin

Şeyma Subaşı ve sevgilisinden skandal hareket: Yasaklı madde kullanırken görüntülendiler!

Acun Ilıcalı’nın evli olduğu dönemlerde onun ile ilişki yaşamaya başlayan ve sonrasında da evlilik dışı doğum yaparak magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı, dün herkesi şaşkına çeviren bir video görüntüsü ile adından söz ettirdi. Sevgilisi Meedo’nun da bulunduğu video kaydı, kısa süre içerisinde sosyal medya kullanıcılarının dillerine düştü.

YALANLAMIŞTI!

Hem özel hayatı hem de Instagram paylaşımları ile gündemde düşmeyen Şeyma Subaşı, bir süre önce skandal bir haber ile adından söz ettirmiş ve magazin basınında bomba etkisi yaratmıştı.

Türkiye- Miami arası mekik dokuyan ve bir süredir de sevgilisi Meedo ile çalkantılı bir ilişki sürdüren Şeyma Subaşı, geçtiğimiz aylarda yasaklı madde kullandığına ilişkin ortaya atılan iddialar ile gündeme gelmiş, sonrasında ise bu haberlerin asla gerçeği yansıtmadığını ifade etmişti.

YAKAYI ELE VERDİLER!

Spor ve sağlıklı beslenme üzerine devamlı paylaşım yapan Şeyma Subaşı, son dönemlerde çalkantılı giden hayatı ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Instagram hesabını aktif olarak kullanmaya devam eden ve bir ayrılıp bir barıştığı Mısırlı sevgilisi Meedo ile de görüntü vermekten çekinmeyen Şeyma Subaşı, dün magazin gündemine bomba gibi düşen bir video kaydı ile adından söz ettirdi.

Dün akşam saatlerinde sosyal medyaya düşen bir video kaydında Şeyma Subaşı, sevgilisi Meedo ve üçüncü bir kişinin herkesin ortasında yasaklı madde kullandıkları görüldü.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI AYAĞA KALKTI!

Şeyma Subaşı ve sevgilisi Meedo’nun yasaklı madde kullandıkları görülen video kaydı ile gündeme gelmeleri, sosyal medya kullanıcılarını ayağa kaldırdı. Subaşı’nın görüntülerini seyreden sosyal medya kullanıcıları, velayeti Acun Ilıcalı’da olan Melisa’nın, annesinin yanına gitti zamanlarda güvende olmadığını savundu. “Velayeti iyi ki babasındaymış” yorumunda bulunan sosyal medya kullanıcıları, nafakanın da kesilmesi gerektiğini belirtti.