Magazin

Şeyma Subaşı’ndan flaş Acun Ilıcalı hamlesi!

Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile bir dargın bir barışık ilişkisiyle gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı eski eşi Acun Ilıcalı’nın bulunduğu kareyi sosyal medya hesabından paylaşınca yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin dünyasının gündeminden düşmeyen bir çift varsa o da hiç şüphesiz Şeyma Subaşı ve Mısırlı milyarder sevgilisi Meedo. İkili ilk olarak evlilik kararı almış ve bebek beklediklerini duyurmuştu. Ardından Meedo hakkındaki iddialar şok etkisi yarattı ve gündemden uzun süre düşmedi. Ayrılık haberlerinin gündeme düşmesinden sonra Subaşı’nın eski eşi Acun Ilıcalı’yı araması yardım istemesi iddiası uzun süre konuşuldu.

Yeniden bir araya gelen çift yine gündem olmayı başardı. Meedo’nun yaptığı açıklamalar magazin dünyasında bomba etkisi yarattı. Meedo, “Şeyma ile ilişkinin bitmesini isteyen bendim. Medya, Şeyma’nın beni terk ettiğini, çünkü ona sahte takılar aldığımı, sahte bir yüzükle evlenme teklif ettiğimi yazdı. Hayır öyle olmadı, Şeyma’yla ilişkiyi bitiren bendim.” dedi.

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

“Her şeyi ortada yaşadı”

“Zaman geçince, fark ettim ki, Şeyma ve benim aramdaki şey uyumlu değil. O benim hoşlanmadığım farklı bir hayat tarzından hoşlanıyor. İkimizin hayat tarzı farklı. O iyi biri, kalbi çok iyi. Ama Türkiye’deki birçok insan size karşı olduğunda, deriniz kalınlaşır ve hislerinizi göstermeniz zorlaşır. Bazen, yaptığı yanlışları kabul etmekte zorluk çekiyor.”

Acun Ilıcalı'ya canlı yayında Şeyma Subaşı şoku!

Acun Ilıcalı paylaşımı

Şeyma Subaşı, kardeşi Kübra Açıl’ın paylaştığı bir fotoğrafı sayfasında paylaştı. Ancak fotoğrafta eski eşi Acun Ilıcalı da vardı. Kübra Açıl’ın Alaçatı’da kızının doğum gününe Acun Ilıcalı ve kızı katılırken Şeyma Subaşı yurt dışındaydı. Fotoğraftaki Acun Ilıcalı detayı kafaları karıştırdı. Tam da Meedo’nun ayrılıkla ilgili açıklamalarından sonra gelen paylaşım kafalarda soru işareti oluşturdu. Takipçiler “Neden Acun’lu olan fotoğrafı paylaştın?”, “Eski eşinin olduğu fotoğraf neden?” gibi yorumlarda bulundu.