Şeyma Subaşı’ndan şoke eden hamle! Barıştılar mı?

Geçtiğimiz günlerde Mısırlı sevgilisinden ayrıldığını ve bebeğini kaybettiğini açıklayan Şeyma Subaşı, son paylaşımıyla kafa karıştırdı. Bugün dans ettiği bir videoyu sosyal medya hesabından yayınlayan Subaşı’nın parmağındaki tektaş, eski sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile barıştığı iddialarını gündeme getirdi.

Şeyma Subaşı’nın evlilik yolunda hızla ilerlediği sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den aniden ayrılması şok etkisi yarattı. Subaşı ve Mısırlı iş insanının her şey yolunda giderken ve bebek beklerken ilişkilerini neden noktaladıkları da merak konusu oldu.

Güzel gittiği düşünülen dolu dizgin yaşanan aşkın sonu şaşkınlık yarattı. Sevgilisinin kendisi ve kızı Melisa için uçak kapatması ardından Subaşı’nın ‘Ben onun malı olmaktan mutluyum’ açıklaması tartışmalara neden olmuştu. Hakkında çok sayıda tweet atılan Şeyma Subaşı, ardından kendisine gelen eleştirilere, “Her zaman en iyisini hak ettiğimi biliyordum! Çok değerliyim, çok özelim ama her şeyden önce ailemden iyi bir eğitim aldım. İyi bir insan olmamı tavsiye ettiler. Tanrı bana en iyisini verdi. Seni çok seviyorum Meedo! ‘Harika bir adam nasıl olmalı?’ diye bir kitap yazmalısın.” şeklinde yanıt verdi.

Çizdikleri mutluluk portesine gölge düşüren bir iddia ortaya atıldı. 3 Haziran’da evlilik yolunda adım atan çift hakkında 12 Haziran’da ise Subaşı’nın sevgilisinin milyarder olmadığı iddiaları konuşulmaya başladı. Alsaloussi sessizliğini koruyarak, haklkında çıkan haberlere yanıt vermemeyi tercih etti.

Yaşananlardan sonra 26 Haziran’da Subaşı ve Mohammed Alsaloussi’nin ayrıldığı öne sürüldü. Ibiza’da görüntülenen Subaşı’nın yanında sevgilisinin ve parmağında da tektaş yüzüğünün olmaması bu dedikoduları alevlendirdi. Çıkan haberlerden sonra Subaşı’dan sürpriz bir hamle geldi. Sevgilisiyle yer aldığı fotoğrafları sosyal medya hesaplarından silen Subaşı, böylelikle ayrılık iddialarını doğruladı.

Tüm bu gelişmelerin ardından ayrılığın nedenindeki perdeyi aralayacak bir gelişme yaşandı. Sürpriz ayrılığın yankıları sürerken son olarak Subaşı’nın yollarını ayırdığı Mohammed Alsaloussi’nin dolandırıcığı olduğu ileri sürüldü. Alsaloussi’nin Subaşı’na taktığı tektaş yüzük başta olmak üzere aldığı pahalı hediyelerin hepsinin sahte çıktığı da iddia edildi.

Tüm bu yaşananlardan kısa bir süre sonra doğum gününde büyük bir çiçek buketiyle fotoğraf paylaşan Subaşı’nın, gönderisini “Love” notuyla paylaşması tüm dikkatleri üzerine çekmesine neden olmuştu. 31 yaşındaki Subaşı’nın Alsaloussi ile tekrar barıştığı iddiaları ortalıkta dolaşırken son paylaşımı dikkat çekti. Instagram hesabından bikinisi ile dans ettiği bir videosunu paylaşan Şeyma Subaşı’nın parmağındaki tektaş dikkat çekti. Çiftin tekrar barıştığı iddia edildi.

Dolandırıcılık iddialarından sonra sessizliğini bozan fenomen, “Ayrılık nedeniyle ilgili çıkan haber tamamen asılsızdır. Beni arayan gazetecilere söylediğim gibi: Biraz saygı gösterin. Ayrılık doğru ama sebepleri bizde kalsın” ifadelerini kullanmıştı.

 

Exit mobile version