Magazin

Şeyma Subaşı’nın avukatından resmi açıklama: Müvekkilime yapılan itibar suikastıdır!

Geçtiğimiz günlerde yasaklı madde kullandığı görüntüler ile gündeme gelen Şeyma Subaşı, dava açmaya hazırlanıyor. Subaşı’nın avukatı Emek Emre, konuya ilişkin resmi bir paylaşımda bulunarak durumu özetledi.

YASAKLI MADDE KULLANIRKEN GÖRÜNTÜLENMİŞTİ!

Magazin basını tarafından yakından takip edilen isimlerden olan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz haftalarda gündeme bomba gibi düşen bir görüntü ile kendisinden söz ettirdi. Mısırlı sevgilisi Meedo ile katıldığı bir ev partisinde kayda alınan Şeyma Subaşı’nın, sevgilisi ile birlikte yasaklı madde kullandığı görüldü. Şeyma Subaşı ve bir ayrıl bir barış bir şekilde ilişki yürüttüğü sevgilisi Mısırlı Meedo’nun o görüntüleri, sosyal medya kullanıcılarının ve bazı ünlü isimlerin tepkileri ile karşılaştı.

NEGATİF SONUÇLARINI PAYLAŞTI!

Şeyma Subaşı ve sevgilisi Meedo’nun yasaklı madde kullandıkları anda kayda alınması ve ilgili görüntülerin sosyal medyaya düşmesi sonrasında harekete geçen Subaşı’nın avukatı Emre Emek, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında müvekkili Şeyma Subaşı’nın tüm kan testlerine ve diğer testlere tabi tutulduğunu ve sonuçların temiz çıktığını belirten Emre Emek, görüntülerin eski olduğunu savundu.

DAVA AÇMAYA HAZIRLANIYOR!

Bir süredir gündemi meşgul eden yasaklı madde kullandığı görüntüler ile gündemde kalan Şeyma Subaşı, sosyal medya kullanıcılarından da büyük tepki gördü. Birçok sosyal medya kullanıcısı bu görüntülerin üzerine Acun Ilıcalı’nın nafaka ödemeyi kesmesi gerektiğini savundu.

Şeyma Subaşı hakkında birçok yorumun yapıldığı şu günlerde Avukat Emre Emek, Instagram hesabı üzerinden yeni bir paylaşım daha yaptı. Emre, dava açma hazırlığında olduklarına dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı: “Görüntüler geçen temmuz ayında yurtdışında çekilmiştir. Müvekkilin anayasal olarak koruma altına alınan hakları ihlal edilmiştir. Cinayet gibi ağır suçlarda dahi mahkumiyetine ilişkin kesinleşmiş mahkeme kararı olmaksızın ‘iddiaya göre’ ifadesi kullanılmakta, şüphelilerin adları baş harfleri ile verilmesine rağmen müvekkil hakkında yapmaya çalıştıkları ise her yönü ile itibar suikastıdır^