Magazin

Şeyma Subaşı’nın yeni sevgilisi sosyal medyayı salladı!

İtalyan sevgilisi Guido Senia’dan ayrılan Şeyma Subaşı gündemden düşmek bilmiyor. Özel hayatı ile sık sık konuşulan Şeyma Subaşı’nın, Mohammed Alsaloussi isimli Mısırlı zengin iş adamı ile sevgili olduğu iddia edildi.

Medya patronu Acun Ilıcalı ile yaşadığı aşk ile Türkiye’de tanınan Şeyma Subaşı her hafta başka bir konu ile gündeme geliyor. 30 Ekim tarihinde yaşanan İzmir depremi sonrası Cadılar Bayramı paylaşımları yaptığı için eleştirilen Subaşı, bugün ise aşk hayatı ile sosyal medyayı salladı.


İtalyan sevgilisi Guido Senia ile aralarındaki mesafe nedeniyle ayrıldığını açıklayan Subaşı’nın şimdilerde Mohammed Alsaloussi isimli Mısırlı zengin iş adamı ile birlikte olduğu iddia ediliyor.

Sosyal medya hesabı üzerinden Ferrari marka bir otomobilin sağ koltuğuna oturan Subaşı’nın araç içinde yaptığı paylaşımlar dedikoduların alevlenmesine neden oldu.

Subaşı’nın bindiği Ferrari’nin Mohammed Alsaloussi adında Mısırlı genç bir yatırımcıya ait olduğu ortaya çıktı. Yeni aşk dedikodu hakkında ise Subaşı’ndan henüz resmi bir açıklama gelmedi. Sosyal medyada her hareketi ile konuşulan Şeyma Subaşının 3,1 Milyon takipçisi bulunuyor.